A napellenző nemcsak árnyékol, a házat is öltözteti!

2017-06-01
Csancsa árnyékolástechnika

A napellenző minden kétséget kizáróan az egyik, ha nem a legjobb választás abban az esetben, ha teraszunkat, kiskertünket vagy éppen erkélyünket szeretnénk egy nagyobbacska szerkezettel leárnyékolni. A hatalmas ponyvás kiegészítőként leírható napellenző ugyanis nemcsak a legjobb ár-érték arányt garantálja, hanem mindezen felül kellemesen hűs árnyékot ad a legnagyobb kánikulában, könnyed mozgathatósággal és telepíthetőséggel rendelkezik, de kevésbé hangoztatott előnye, hogy képes még a házunkat is felöltöztetni. Hogy miért?

Rengeteg színben kapható

A kérdésre a legkézenfekvőbb válasz minden kétséget kizáróan az, hogy a napellenzők elképesztően sok színben kaphatók, ezáltal alumíniumszerkezetük mellett ponyvájukkal is tökéletesen hozzáilleszthetők otthonunk árnyalatához és stílusához. Mediterrán hangulatú a lakásunk? Válasszunk kellemesen narancsos, sárgás vagy valamilyen kevert árnyalatot! Imádjuk a vidám színeket? Rakassunk fel egy tűzpiros vagy egy égkék napellenzőt! Esetleg modern és trendi, már-már futurisztikus okos otthonunk van? A fekete, bordó vagy sötétbarna napellenzők ezekhez is tökéletesen passzolnak!

A napellenző nemcsak árnyékol, a házat is öltözteti!

Feldobja a legunalmasabb teraszt is

Hányszor láttunk már olyan teraszt, amely bár az öröm és a nyugalom szigete is lehetett volna, de hiányzott valami… Hogy mi volt az? Eláruljuk: egy kis árnyék, amit könnyedén odavarázsolhatunk egy napellenzővel! Persze a napellenző önmagában is öltöztet, ezáltal akár a homlokzathoz illeszkedő színt választunk magunknak, akár valami egészen merész kombinációt, garantáltan odavonzza a tekinteteket, hiszen otthonunk egyik különlegességévé válik. Nem hiszi el? Nézze meg referenciaképeinket!

A napellenző nemcsak árnyékol, a házat is öltözteti!

A fedett helyeket mindig otthonosabbnak véljük

Bár nem igazolják kutatások, csak a mi megfigyeléseink, de gondoljunk csak bele nyugodtan: forró nyári nap van, a hőmérő higanyszála bőven túlhaladta a 30 Celsius fokot. A fülledtséggel együtt a szél is alig lengedez, szinte levegőt sem kapni. Melyik teraszra vagy erkélyre ülnénk ki szívesebben?

  • Amelyikre épen hétágra süt a nap;
  • vagy amelyik fölött egy napellenző húzódik meg, és kínál kellemes árnyékot?

A válasz talán még soha nem volt ennyire egyértelmű!

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák