Kültéri vászon árnyékoló

Amennyiben a hagyományos redőny túl átlagos, a szúnyogháló pedig túl kevés, és tetszik a textil napellenzők barátságos kialakítása, akkor a kültéri vászon árnyékoló számunkra is a legjobb választás lesz abban az esetben, ha szeretnénk megvédeni otthonunkat, irodánkat vagy nyaralónkat a napsugaraktól és akár még a rovaroktól is egyszerre.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Kültéri vászon árnyékoló termékek

Kültéri vászon árnyékoló sínes

A sínes kültéri vászon árnyékoló az egyik legjobb megoldás a délre néző ablakok, vagy jelentős méretű üvegfelületek tökéletes külső árnyékolására a legnagyobb kánikulák idején, de akár más évszakokban is a kellemes hőérzet biztosítására. Részletek

Kültéri vászon árnyékoló zippzáros

A cipzáras kültéri vászon árnyékoló az egyik legjobb megoldás abban az esetben, ha szeretnénk ablakaink, vagy nagyobb üvegfelületeink számára megfelelő árnyékolást biztosítani az év minden időszakában. Részletek

Tetőtéri árnyékoló

A kültéri vászon árnyékolók tetőtéri változatai lehetővé teszik, hogy ne csak függőlegesen elhelyezkedő nyílászárók esetében alkalmazhassuk őket, hanem akár döntött, tetőtéri ablakoknál is élvezhessük a megoldás előnyeit. Részletek

Kültéri vászon árnyékoló bemutatása

Mikor és miért jó egy kültéri vászon árnyékoló?

A kültéri vászon árnyékoló kis túlzással olyan, és ugyanúgy működik, mint egy redőny, csak a kemény műanyag- vagy alumíniumlécek helyett egy kellemes és barátságos hatást keltő vászonanyag biztosítja a külső árnyékolást télen és nyáron egyaránt. Mivel egy ilyen kiegészítő képes tökéletesen megszűrni a kintről beáramló napsugárzást, ezért segítséget nyújtanak a belső terek indokolatlan vagy túlzott felmelegedésében, amitől otthonunk a legnagyobb kánikulák idején is sokkal élhetőbbé válik.

Egy megfelelő kültéri vászon árnyékoló nagy előnye, hogy bizonyos típusai nem csak a napsugárzástól védik meg otthonunkat, hanem egyedülálló módon erős, UV-álló textilanyagának köszönhetően még a szelet és a rovarokat is távol tartja lakásunktól, miközben a megfelelő változat kiválasztásával akár még részleges átláthatóságot is biztosít.

A kültéri vászon árnyékolók elemei és típusai

A kültéri vászon árnyékolók rendszerint erős, sajtolt alumínium profilokból készülnek, méghozzá egy a redőnyhöz hasonló, speciális tengellyel, amelyre a szövetet könnyedén feltekercselhetjük. Ezen felül a kérdéses árnyékoló oldalirányban egy a szövethez kialakított sínszerkezettel rendelkezik, ami a leeresztés és a felhúzás gördülékenységét biztosítja, valamint azt is, hogy erősebb széllökések esetén a vászonban se essen kár.

A kültéri vászon árnyékolók kétféle típusban kaphatók, ezáltal a redőnyökhöz hasonlóan külső- és vakolható tokos változatban is. A külső tokos verzió egy esztétikusabb kialakítású megoldás, amely utólagos beépítés esetén a helykihasználás tekintetében a legjobb alternatíva.

A vakolható változatot kizárólag új beépítésénél vagy felújításnál lehet alkalmazni, segítségével pedig meggátolható, hogy az épület vonalaiban ne keletkezzen semmiféle törés, hiszen ilyen megoldás esetén akár még a lefutókat is be lehet burkolni.

Az árnyékolók mozgatása szintén a redőnyökkel megegyező formában történhet, ezáltal manuálisan zsinórral, vagy egy speciális hajtókarral, illetve motorral. Utóbbi esetben választhatjuk a falra szerelt kapcsolóval ellátott alternatívát, ami egy jellemzően egyszerűbb szerkezet, valamint a lényegesen összetettebb és kényelmesebb távirányításút is, amellyel akár az ágy vagy a kanapé nyugalmából is mozgathatjuk árnyékolónkat. Programozhatóságának és automatizálhatóságának köszönhetően beállíthatunk rajta időzítőt, de a szél- és fényerő érzékelővel akár azt is automatikussá tehetjük, hogy túl erős szél, vagy kevés fény esetén magától feltekercselődjön, erős napfénynél pedig leengedjen.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák