Amennyiben egy modern megjelenésű, tartós és hatásos kültéri árnyékolási megoldást keresnénk otthonunkra, a zsaluzia mindenképpen kitűnő választás lesz, hiszen esztétikus megjelenésével és kompakt megoldásával lehetőséget kapunk általa maximálisan szabályozni a lakásunkba beeső fény mértékét.

Előnyeink:

 • svájci alapanyagok,
 • 22 féle választható alapszín (felár nélkül)
 • és Magyarországon egyedülálló módon 5 év garancia a zsaluziákra.

Tekintsék meg a csak és kizárólag zsaluziával foglalkozó Zsaluziavilág oldalunkat!

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

Zsaluzia termékek

Zsaluzia Z lamellás

A Z lamellás zsaluzia a C lamellás változatok továbbfejlesztett változatai, amely sokkal jobb fényszabályozást és fényzárást garantálnak a magas szintű árnyékolás mellett. Nevét a lamellák speciális Z alakjáról kapta, amelyek ebből kifolyólag nem csak sokkal merevebbek, hanem záródásuk is lényegesen jobb, mint a C lamellás változatoké, ezáltal az egyik leghatásosabb kültéri árnyékolóként tarthatjuk számon. Részletek

Zsaluzia S lamellás

Az S lamellás zsaluzia a C és a Z lamellás zsaluziák továbbfejlesztett változata, amely már nem csak tökéletes árnyékolást képes biztosítani otthonunknak, hanem mindemellett a zajszűrésben és a hőszigetelésben is szerepet játszik. Részletek

Zsaluzia C lamellás

A C lamellás zsaluzia az egyik legjobb kültéri árnyékoló, ami sínes vezetése mellett esztétikus megjelenéssel garantálja otthonunk tökéletes védelmét a kintről beáramló napsugarak melegétől, azok káros hatásától valamint a kíváncsiskodó tekintetektől egyaránt. Részletek

Zsaluzia bemutatása

A zsaluzia minden kétséget kizáróan korunk egyik leggyorsabban fejlődő, mindemellett pedig egyre népszerűbbé váló árnyékolástechnikai megoldása, amit a kisebb ablakokon és a nagyobb nyílászárókon egyaránt alkalmazhatunk, legyen szó akár családi házakról, akár irodákról vagy középületekről.

Választható keret színek

ral_open

A zsaluzia működése

A zsaluzia működése és hatásfoka rendkívül egyszerű, ezáltal az eszközön található, különféle típusú lamellák dőlésszögének változtatásával kapunk lehetőséget arra, hogy szabályozzuk a lakásunkba beáramló fény mértékét. A teljesen zárt állapotba került lamellák lehetőséget biztosítanak továbbá arra is, hogy téli vagy nyári időszakban jobb szigetelést biztosítsanak nyílászáróink számára, amivel minimálisra csökkenthetjük az ablakainkat vagy ajtóinkat érő hideg és meleg közvetlen hatását.

Zsaluzia referenciáinkhoz való továbblépéshez kattintson a képre!

Mivel a zsaluzián elhelyezkedő lamellák egy speciális lakkréteggel kerülnek bevonásra, ezért az árnyékolók rendszerint nagyon jól bírják az időjárás viszontagságait, miközben mozgatásuk kapcsán többféle lehetőség közül is választhatunk. A hagyományos, manuális megoldás mellett ugyanis a szerkezetet lehetőségünk van motoros működtetéssel üzemeltetni, de akár speciális szél-, vagy fényvezérléssel ellátott automatizált kapcsolót is tehetünk rá, ami képes magától kinyitni vagy bezárni a lamellákat az időjárás, illetve a fényviszonyok tükrében.

4 eset, amikor a zsaluzia a tökéletes választás:

 • Amennyiben modern kialakítású házzal rendelkezünk, és illik egy ilyen korszerű árnyékoló a lakás esztétikájához.
 • Ha feltétlenül olyan árnyékolást szeretnénk, amivel kapcsolatban a hőszigetelt, vakolható tokos megoldás fontos szempont.
 • Amennyiben olyan helyiségek is vannak otthonunkban, amelyek igénylik a kintről beeső fény mennyiségének finom szabályozhatóságát.
 • Ha olyan nagy fesztávolságú nyílászárók is vannak lakásunkon, amelyek meghaladják a hagyományos redőnyök méreteit.

A zsaluzia előnyei és sajátosságai

A zsaluzia számtalan előnnyel rendelkezik, amelyek kapcsán a legfontosabbakat és leglényegesebbeket az alábbiakban, pontokba szedve gyűjtöttük össze.

 • A zsaluziát nagyon széles spektrumon, szinte bármilyen épületen lehetőségünk nyílik alkalmazni, ezáltal családi házak, középületek, irodák, de akár még ipari létesítmények esetében is.
 • Mivel a lamellák speciális kezelést és UV védelmet kapnak, a zsaluziák élettartama rendkívül hosszú, amit tovább növel a mozgóalkatrészek kopásálló alapanyaga.
 • A zsaluzia az egyetlen olyan árnyékoló a piacon, amivel páratlan alapossággal kapunk lehetőséget a fényerősség finom szabályozására, miközben akár teljes védelmet is képes garantálni a kintről beeső napfénytől.
 • A speciális formájú lamelláknak köszönhetően a zsaluzia képes akár nagyon szorosan is összezáródni, ezáltal a nyílászárónál egy második szigetelőréteget hozhatunk létre vele télen és nyáron egyaránt.
 • A zsaluzia a teljes záródást követően képes bizonyos mértékben megszűrni a kintről beszűrődő zajokat, így a nyílászáróval együtt akár egy majdnem 100 százalékos hangszigetelő réteg is létrehozható általa.
 • Mivel a zsaluzia kiválóan automatizálható és motorizálható, ezért kimagasló kényelem várhat ránk a használata során, hiszen gombnyomásra nyithatjuk és zárhatjuk a lamellákat, a szél- és fényvezérlés által pedig akár ezt a folyamatot is automatikussá tehetjük.
Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák