Az S lamellás zsaluzia a C és a Z lamellás zsaluziák továbbfejlesztett változata, amely már nem csak tökéletes árnyékolást képes biztosítani otthonunknak, hanem mindemellett a zajszűrésben és a hőszigetelésben is szerepet játszik.

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

Nevét a speciális S alakú lamelláiról kapta, amelyek sokkal jobb és pontosabb záródást biztosítanak, mint a korábbi alternatívák, ezáltal minden tekintetben makulátlan hatást garantál otthonunk számára. Az S lamellás zsaluzia sajátossága, hogy alsó élébe a profilozást követően egy gumicsík kerül, amely nem csak a zajcsökkentésben játszik fontos szerepet, hanem a szigetelésben is.

Az S lamellás zsaluzia egy profi kültéri árnyékoló, amely nem csak esztétikus megjelenéssel bír, hanem ezen túlmenően képes maximálisan megvédeni otthonunkat a kintről beáramló melegtől, a káros UV sugaraktól, hovatovább a kíváncsiskodó tekintetektől is. A leggyakrabban a modern dizájnnal és megjelenéssel bíró, új építésű házakon alkalmazzák, de nem csak családi házaknál, hanem igényes árnyékolást kereső intézményeknél, irodáknál, iskoláknál, kórházaknál, sőt hivataloknál is találkozhatunk vele.

A S lamellás zsaluzia előnyei

  • változatos árnyékolási teljesítmény;
  • csukható lamellák a közel teljes fényzárásért;
  • kimagaslóan masszív, tartós és időjárásálló kialakítás;
  • kézi- és motorizált működtetés;
  • tömítőgumik a csendes működésért, valamint az extra hang- és hőszigetelésért.

Választható keret színek

ral_open

Az S lamellás zsaluzia sajátosságai és mozgatása

Az S lamellás zsaluzia a kültéri kialakítás és a tartósság miatt egy erős és egyben speciális alumíniumötvözetből készül, amely olyan speciális, égetett festékbevonattal lett ellátva, amely képes ellenállni a szélsőséges időjárásnak is, ezáltal legyen szó jégverésről, pusztító UV sugárzásról vagy nagy szélről, semmi sem tehet kárt benne. Mivel az árnyékoló profilja nagyon erős, ezért a legnagyobb szélben vagy viharban sem kell felhúzni, hiszen lamellái nem hajlanak meg, és ebben az állapotban ráadásul még a nyílászárókat is megvédhetjük vele a sérülésektől.

Az S lamellás zsaluzia a legtöbb hasonló kültéri árnyékolóhoz hasonlóan kézzel és motorikusan egyaránt működtethető. A manuális vezérlés az olcsóbb és klasszikusabb megoldás, segítségével az otthon vagy a belső helyiség kényelméből és nyugalmából tudjuk mozgatni az egész szerkezetet, vagy csak külön a lamellák dőlésszögét. A motorizált változatok esetén ugyanez gombnyomásra történik, sőt a távirányítóval való működtetés, illetve a szenzoros automatizálás is könnyedén kivitelezhető.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák