Az S lamellás zsaluzia a C és a Z lamellás zsaluziák továbbfejlesztett változata, amely már nem csak tökéletes árnyékolást képes biztosítani otthonunknak, hanem mindemellett a zajszűrésben és a hőszigetelésben is szerepet játszik.

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

Nevét a speciális S alakú lamelláiról kapta, amelyek sokkal jobb és pontosabb záródást biztosítanak, mint a korábbi alternatívák, ezáltal minden tekintetben makulátlan hatást garantál otthonunk számára. Az S lamellás zsaluzia sajátossága, hogy alsó élébe a profilozást követően egy gumicsík kerül, amely nem csak a zajcsökkentésben játszik fontos szerepet, hanem a szigetelésben is.

Az S lamellás zsaluzia egy profi kültéri árnyékoló, amely nem csak esztétikus megjelenéssel bír, hanem ezen túlmenően képes maximálisan megvédeni otthonunkat a kintről beáramló melegtől, a káros UV sugaraktól, hovatovább a kíváncsiskodó tekintetektől is. A leggyakrabban a modern dizájnnal és megjelenéssel bíró, új építésű házakon alkalmazzák, de nem csak családi házaknál, hanem igényes árnyékolást kereső intézményeknél, irodáknál, iskoláknál, kórházaknál, sőt hivataloknál is találkozhatunk vele.

Választható keret színek

ral_open

Az S lamellás zsaluzia sajátosságai és mozgatása

Az S lamellás zsaluzia a kültéri kialakítás és a tartósság miatt egy erős és egyben speciális alumíniumötvözetből készül, amely olyan speciális, égetett festékbevonattal lett ellátva, amely képes ellenállni a szélsőséges időjárásnak is, ezáltal legyen szó jégverésről, pusztító UV sugárzásról vagy nagy szélről, semmi sem tehet kárt benne. Mivel az árnyékoló profilja nagyon erős, ezért a legnagyobb szélben vagy viharban sem kell felhúzni, hiszen lamellái nem hajlanak meg, és ebben az állapotban ráadásul még a nyílászárókat is megvédhetjük vele a sérülésektől.

Az S lamellás zsaluzia a legtöbb hasonló kültéri árnyékolóhoz hasonlóan kézzel és motorikusan egyaránt működtethető. A manuális vezérlés az olcsóbb és klasszikusabb megoldás, segítségével az otthon vagy a belső helyiség kényelméből és nyugalmából tudjuk mozgatni az egész szerkezetet, vagy csak külön a lamellák dőlésszögét. A motorizált változatok esetén ugyanez gombnyomásra történik, sőt a távirányítóval való működtetés, illetve a szenzoros automatizálás is könnyedén kivitelezhető.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák