Bemutatkozás

Szilárd elvek, minőségi munkavégzés

Sárközi János vagyok, a Csancsa Árnyékolástechnika Bt. ügyvezető tulajdonosa. Vállalkozásom 2001 óta meghatározó szereplője a hazai árnyékolástechnikai piacnak, jómagam pedig már 25 éve hódolhatok a kedvenc szakmámnak.

A saját gyártó üzemnek köszönhetően a minőségi garancia mellett kedvező áron tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, így szerénytelenség nélkül állíthatjuk: Kevesen tudnak Ár/Értékben versenyezni velünk a piacon.

Nagykereskedésünk további piaci előnyként szolgál, mely hosszú távon nyújt stabilitást cégünknek.

2017-től a Csancsa Bt. jelentős digitális terjeszkedésbe kezdett, aminek részeként több tematikus weboldalt is indítottunk, így létrejött a Zsaluziavilág, a Napellenzővilág és a Redőnyvilág. Mindhárom tematikus oldal azt a célt szolgálja, hogy a leendő vásárlók minden információt egy helyen találhassanak az árnyékolókról, de a portálok folyamatosan bővülnek a friss referenciamunkák fotós dokumentációival, sőt kapcsolódó blogbejegyzéseket is olvashatnak a látogatók hasznos tippekkel, tanácsokkal és segédletekkel.

Nagy büszkeség volt cégünk történetében, amikor 2018-ban a törökországi Suntech pergolák és tetőrendszerek forgalmazóivá váltunk, ezzel ugyanis sikerült meghonosítanunk a magyar piacon a luxusszintű prémium árnyékolás fogalmát.

Vállalkozásunk az utóbbi 15 évben folyamatosan bővül, küldetésünk és alapelveink viszont továbbra is változatlanok:

  • Célunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, kedvező, de reális árak mellett.
  • Hiszünk a csapatmunkában, minden egyes alkalmazottunk és partnerünk kiemelt szerepet játszik a minőségi szolgáltatásunkban.
  • Nem válogatunk az ügyfelek között, a legkisebb lakásoktól a legnagyobb piaci szereplőkig mindenkit kiszolgálunk.
Egész Magyarország területén dolgozunk, fókuszban Budapest és vonzáskörzetével, valamint a gyönyörű balatoni és velencei területekkel.

Kiemelt stratégiai üzletágunk a redőny gyártás és szerelés, ahol a klasszikus műanyag redőny és alumínium redőny mellett az elsők között nyitottunk az okos redőnyök világába.

Az innovatív technológiának köszönhetően a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, így nyugodt szívvel állíthatjuk:

A következő évtizedek egyik meghatározó szereplője lesz az okos otthon.

Kiemelt fókuszt szentelünk szúnyogháló termékeinkcsaládunknak is: rolós, fix és pliszé szúnyoghálóink közös tulajdonsága, hogy maximális védelmet nyújtanak a a nyugalmunkat veszélyeztető rovarokkal szemben.

Kérem, tekintse meg termékkínálatunkat, majd vessen egy pillantást folyamatosan bővülő referenciáinkra. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák