A C lamellás zsaluzia az egyik legjobb kültéri árnyékoló, ami sínes vezetése mellett esztétikus megjelenéssel garantálja otthonunk tökéletes védelmét a kintről beáramló napsugarak melegétől, azok káros hatásától valamint a kíváncsiskodó tekintetektől egyaránt.

Nevét a lamellák különleges kialakításának köszönheti, amelyek speciális C alakot formálnak. Ez a megoldás nem csak az árnyékolást teszi makulátlanná, hanem az összehúzhatóságot is, hiszen a speciális kialakítású lamellák képesek tökéletesen illeszkedni egymáshoz mind nyitott, mind zárt állapotukban.

A C lamellás zsaluzia egyébiránt egy kitűnő kültéri árnyékoló, amely főként a modern építésű épületek esetében kiválóan alkalmazkodik azok külleméhez és összhatásához. Habár nagyon elterjedt a hagyományos családi házak körében is, a legtöbbször mégis inkább olyan intézmények külső árnyékolójaként találkozhatunk vele, ahol magasak a minőségi követelmények, ezáltal irodák, irodaházak, iskolák, hivatalok vagy kórházak esetén.

A C lamellás zsaluzia sajátosságai és mozgatása

A C lamellás zsaluzia egy nagyon speciális alumíniumötvözetből készül, amely a speciálisan ráégetett festékkel együtt még szélsőséges időjárási körülmények között is képes maximális tartósságot garantálni, de ellenáll a káros UV-sugárzásnak, illetve a szélnek, az esőnek, sőt a hónak is. A kültéri zsaluzia számtalan színben választható, és mivel nagyon erős profillal rendelkezik, ezért még erős szélben, vihar esetén sem szükséges felhúzni, hiszen a profilok nem hajlanak meg, ezáltal megvédhetjük általuk nyílászárónkat a sérülésektől.

A C lamellás zsaluzia mozgatása kétféle módon történhet. Az olcsóbb és klasszikusabb megoldás a beltéri hajtókarral felszerelt, kézi vezérlésű változat, aminek köszönhetően a megfelelő kar segítségével húzhatjuk fel, valamint ereszthetjük le az árnyékolót, illetve egy másik hajtással mozgathatjuk a lamellákat. Ez a folyamat a fejsín belsejébe épített kötélgyűjtő, a felhúzó szalag, valamint az egész egység szélén elhelyezkedő létrakötél segítségével megy végbe. A C lamellás zsaluziák természetesen motorizálhatók is, így működésük gombnyomással és automatizáltan egyaránt kivitelezhető.

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák