A C lamellás zsaluzia az egyik legjobb kültéri árnyékoló, ami sínes vezetése mellett esztétikus megjelenéssel garantálja otthonunk tökéletes védelmét a kintről beáramló napsugarak melegétől, azok káros hatásától valamint a kíváncsiskodó tekintetektől egyaránt.

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

Nevét a lamellák különleges kialakításának köszönheti, amelyek speciális C alakot formálnak. Ez a megoldás nem csak az árnyékolást teszi makulátlanná, hanem az összehúzhatóságot is, hiszen a speciális kialakítású lamellák képesek tökéletesen illeszkedni egymáshoz mind nyitott, mind zárt állapotukban.

A C lamellás zsaluzia egyébiránt egy kitűnő kültéri árnyékoló, amely főként a modern építésű épületek esetében kiválóan alkalmazkodik azok külleméhez és összhatásához. Habár nagyon elterjedt a hagyományos családi házak körében is, a legtöbbször mégis inkább olyan intézmények külső árnyékolójaként találkozhatunk vele, ahol magasak a minőségi követelmények, ezáltal irodák, irodaházak, iskolák, hivatalok vagy kórházak esetén.

A C lamellás zsaluzia előnyei

  • egyedülálló árnyékolási teljesítmény;
  • kétoldali lamella-billentés az árnyékolás maximalizálásáért;
  • nagyobb szélterhelhetőség a peremezett szélek által;
  • csendes működés a maximális komfortért;
  • hajtókaros vagy motorizált működési mód;
  • sodronyos vagy vezetősínes kialakítás.

Választható keret színek

ral_open

A C lamellás zsaluzia sajátosságai és mozgatása

A C lamellás zsaluzia egy nagyon speciális alumíniumötvözetből készül, amely a speciálisan ráégetett festékkel együtt még szélsőséges időjárási körülmények között is képes maximális tartósságot garantálni, de ellenáll a káros UV-sugárzásnak, illetve a szélnek, az esőnek, sőt a hónak is. A kültéri zsaluzia számtalan színben választható, és mivel nagyon erős profillal rendelkezik, ezért még erős szélben, vihar esetén sem szükséges felhúzni, hiszen a profilok nem hajlanak meg, ezáltal megvédhetjük általuk nyílászárónkat a sérülésektől.

A C lamellás zsaluzia mozgatása kétféle módon történhet. Az olcsóbb és klasszikusabb megoldás a beltéri hajtókarral felszerelt, kézi vezérlésű változat, aminek köszönhetően a megfelelő kar segítségével húzhatjuk fel, valamint ereszthetjük le az árnyékolót, illetve egy másik hajtással mozgathatjuk a lamellákat. Ez a folyamat a fejsín belsejébe épített kötélgyűjtő, a felhúzó szalag, valamint az egész egység szélén elhelyezkedő létrakötél segítségével megy végbe. A C lamellás zsaluziák természetesen motorizálhatók is, így működésük gombnyomással és automatizáltan egyaránt kivitelezhető.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák