Napellenző a szivárvány legszebb árnyalataiban

2018-02-22
Csancsa árnyékolástechnika

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

Lassan véget ér a tél, a szürkeség időszaka, hogy újra hosszabbak legyenek a nappalok és ezáltal megnövekedjen a napsütéses órák száma. Bár jelenleg sokat adnánk azért, hogy sokat süssön a nap, azonban pár hét múlva garantáltan elfeledjük majd mindezt, és inkább menekülnénk a napsütés elől. Éppen ezért kell még most időben meghozni a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy kiülőinket, teraszainkat vagy erkélyeinket megfelelő árnyékolókkal vértezzük fel, melyek kapcsán a napellenző még mindig az egyik legjobb alternatívát jelenti. Különösen azért, mert ma már garantáltan nincs olyan árnyalat vagy minta, amiben ne lehetne megrendelni egy árnyékoláshoz használt ponyvát, noha ez sokaknak még mindig újdonságszámba megy.

A napellenzők árnyalatairól

A modern napellenzők kapcsán márpedig nemcsak a jó ár-érték arányt, a magas hatásfokot vagy a kimagasló tartósságot lehetne kiemelni a pozitívumok sorából, hanem azt is, hogy a szivárvány legszebb árnyalataiban rendelhetők. Ez különösen jó hír abban az esetben, ha szeretnénk olyan napellenzőt magunknak, ami maximálisan harmonizál homlokzatunk színével, esetleg az összhatás miatt teljes kontrasztban áll vele. Manapság ugyanis a lakóházak a lehető legkülönfélébb színekben pompázhatnak, és éppen ezért a napellenzők gyártói részéről is fontos volt felzárkózni a trendekhez, hogy a legkülönfélébb árnyalatok közül válogathassanak maguknak a vásárlók.

3 praktikus tipp a zsaluzia tisztítására

Ennek köszönhetően ma már egyáltalán nem teljesíthetetlen például az, ha valaki liliom-sárga, szilva-lila, gesztenyebarna vagy éppen gránátalma-piros színben szeretné, hogy tündököljön az árnyékolója. Természetesen ezek a speciális színek, melyekhez mérten sokkal egyszerűbb árnyalatok is kérhetők, ezáltal egy modern otthonhoz például nem is szabad különféle harsány vagy meleg színű típust választani, miközben egy mediterrán stílusú házhoz éppen ellenkezőleg, a pirosas, sárgás és narancsos változatok lehetnek a befutók. A határ a csillagos ég!

A napellenzők mintáiról

Bár még mindig sokan gondolják úgy, hogy egy napellenző akkor jó, ha teljesen egyszínű, minta nélküli kialakítással rendelkezik, azonban a modern árnyékolók esetében egyre gyakrabban választják a leendő tulajdonosok a különféle csíkozott megoldásokat. Nyilván más mintákkal is elérhetők a ponyvák, de hazánkban többnyire a ezek terjedtek el, azon belül is pedig ma már a legkülönfélébb típusokkal találkozhatunk a piacon.

3 praktikus tipp a zsaluzia tisztítására

Napellenző vásárlásakor ugyanis ma már nem kell beletörődnünk abba, hogy árnyékolónk egyszerű fehér és sárga, vagy piros és barna csíkozással rendelkezik, hiszen ennél jelenleg lényegesen összetettebb megoldások is léteznek. Bizonyos árnyékolókon például a szivárvány minden árnyalatát megtalálhatjuk vékony csíkozás formájában, de élhetünk az enyhe színátmenetekkel, sőt a hideg és meleg színek váltakoztatásával is. Ma már ezen a téren sem lehetetlen, sem megvalósíthatatlan nem létezik, így árnyékolónk valóban képes lesz arra, hogy felöltöztesse, és új arculattal ruházza fel otthonunkat.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák