3 ok, amiért neked is kell egy napellenző!

2017-05-03
Csancsa árnyékolástechnika

A napellenző egy kifejezetten olcsó, hatékony és egyben tartós módja annak, ha szeretnénk teraszunkat, erkélyünket vagy egyéb kiülőinket egy mobilizálható és egyben mutatós szerkezettel leárnyékolni. A kiegészítő segítségével sokkal elviselhetőbbé tehetők a kánikulák, több időt tudunk majd a friss levegőn tölteni, ezen túlmenően pedig a szerkezet alatt elhelyezkedő nyílászárók árnyékolásával a belső helyiségek hőmérséklete is kellemesebbé tehető.

3 ok, amiért neked is kell egy napellenző!

Ha nem igazán tudod, hogy neked miért is kellene egy napellenző, engedd meg, hogy mondjunk három igazán visszautasíthatatlan okot!

1. Nem bírod a nagy meleget és a tűző napsütést!

Ha te is azok közé az emberek közé tartozol, akik szívesen vannak friss levegőn, de sem a nagy meleget, sem a tűző napsütést nem bírod nyáron, akkor egy napellenző garantáltan megkönnyíti majd a dolgodat. Gondolj csak bele: van egy jó fekvésű erkélyed vagy egy teraszod, de nyáron folyamatosan süti a Nap, így nem tudsz kiülni, hogy olvass egy kicsit és elszürcsölj pár korty finom limonádét. Egy napellenzővel ez a probléma egy csapásra megoldható, hiszen a szerkezet alatt még a legnagyobb kánikulában is kellemesen hűvös, és kibírható hőmérsékletek maradnak.

2. Imádsz a teraszon enni!

Ha jó idő van, mindenki szeret a teraszon lézengeni, ki tanulni, ki pihenni vagy csak beszélgetni egyet a családdal, az ismerősökkel. Vannak azonban, akik enni szeretnek a teraszon ülve, mert a szabad ég alatt elfogyasztott étel mindig ízletesebb. Ez azonban 30 fokban, árnyék nélkül már inkább kellemetlen, mint kellemes elfoglaltság lesz. Ha viszont te sem akarsz lemondani a szabadtéri lakmározásról, és szükséged lenne egy jó kis árnyékra a teraszon, akkor már meg is találtad a tökéletes megoldást!

3 ok, amiért neked is kell egy napellenző!

3. A redőny nem tartja elég hűvösen a lakást!

Sok lakásnál előfordul, hogy bár van redőny az erkély- vagy teraszajtón és ablakokon, de mivel egész nap fűti a Nap, kis túlzással fűtőtestekké alakulva melegíteni kezdik a kapcsolódó helyiségeket. Ezt a problémát biztosan sokan megtapasztalták már, azonban van rá megoldás, méghozzá egy megfelelő napellenző felszerelése. Egy ilyen szerkezet ugyanis könnyedén leárnyékolja majd a nyílászárókat, ezáltal a lehúzott redőnyöket is, aminek köszönhetően sokkal kellemesebb hőmérsékletet érhetünk el otthonunk falai között, miközben még az erkélyt vagy a teraszt is használhatjuk a nagy melegben!

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák