3+1 ok, amiért a napellenző erkélyre is kiváló választás

2018-05-10
Csancsa árnyékolástechnika

Amikor az erkélyek árnyékolása szóba kerül, valamiért csak nagyon kevesen gondolnak a napellenzők használatára, márpedig ezzel a kiegészítővel könnyen és egyszerűen teremthetünk kellemes környezetet egy balkonon. Sőt mi több, a napellenzők úgy garantálnak kellemes árnyékot, hogy közben nem akadályozzák például a kilátást, valamint a szélmozgást sem, ezáltal mindig friss levegőn élvezhetjük majd a panorámát. Mindez persze csak a jéghegy csúcsa, így lássuk egy kicsit konkrétabban, pontokba szedve, hogy miért is olyan jó választás egy napellenző az erkélyre.

1. Az egész erkélyt befedi!

Ha nem egy luxusvillában lakunk, ahol csak az erkély több tíz négyzetméteres – ilyen esetben is van megoldás, méghozzá a Suntech pergolák és tetőrendszerek révén –, akkor a napellenző választása leginkább azért indokolt, mert segítségével garantáltan az egész kiülő teljes egészében befedhető. Ez óriási előny akkor, ha az erkély minden centiméterét szeretnénk kihasználni, illetve távol tartani a káros napsugaraktól, legyen szó akár egy drágább berendezési tárgy tárolásáról, akár árnyékkedvelő növények tartásáról. Sőt mi több, segítségével még a kisebb esőktől is megóvhatjuk azt a pár négyzetmétert!

2. Kellemes árnyékot ad a napsütéses órákban!

Válasszunk bármilyen színű és mintázatú napellenzőt, a vastag és tartós ponyvájának köszönhetően segítségével garantáltan még azokat az órákat is kellemes hűvösben élvezhetjük, amikor a nap közvetlenül süti az erkélyt. A napellenző előnye ugyanis, hogy nemcsak a napsugarakat, hanem a meleget sem engedi át, ezáltal nem melegszik fel, nem szolgál utólagos fűtőtestként, alatta tehát garantáltan védve leszünk a nagy melegtől és a káros UV sugaraktól egyaránt.

3+1 ok, amiért a napellenző erkélyre is kiváló választás

3. Az erkélyt is hasznos területté varázsolja!

Bár rengeteg otthon rendelkezik erkéllyel, mivel részben a szabad ég alatt található, ezért ritkán tekintünk rá hasznos területként. Egy napellenzővel azonban ezen az állapoton is változtathatunk, hiszen a megfelelő fedéssel az erkély fekvésétől függően akár egész nap kellemes árnyékot tudunk biztosítani az oda kitett dolgainknak, így akár minőségi kinti bútorokat is elhelyezhetünk ott, kinevezve ezzel a balkont egyfajta fedett, de mégis szabadtéri pihenőnek.

+1. Nemcsak árnyékol, öltöztet is!

Szintén gyakran hangoztatott előny a napellenzők kapcsán, hogy nemcsak árnyékolnak, hanem öltöztetnek is, ezáltal erkélyünknek teljesen új arcot adhatunk a segítségükkel, garantáltan sokkal szívesebben töltjük majd ott az időnket, mint eddig, hiszen a felhasználók véleménye alapján a színes ponyva egyfajta biztonságérzetet is ad azon túl, hogy megóv minket a káros napsugárzástól.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák