A 3 legjobb árnyékoló, ha visszatér a vénasszonyok nyara

2017-09-21
Csancsa árnyékolástechnika

Habár az idei ősz egészen hűvösen és borongósan indított, azért senkinek se legyen kétsége afelől, hogy a későbbiekben még visszatérhet a vénasszonyok nyara, aminek köszönhetően napokig, sőt szerencsés esetben hetekig szükségünk lehet majd minőségi árnyékolókra. Ha idén már szeretnénk kellemesebbé tenné ezt a jellemzően rendkívül meleg őszi időszakot, és valami tartósabb alternatívában gondolkoznánk, érdemes lehet az alábbi három lehetőség közül válogatni annak függvényében, hogy mire van szükségünk!

1. Ha valami egyszerűt és különlegeset keresnénk…

Az egyszerűség és a különlegesség kedvelőinek az egyik legjobb megoldás – nem csak vénasszonyok nyarára – a kültéri vászon árnyékoló, ami sokkal színesebb és barátságosabb alternatíva, mint egy redőny, vagy egy reluxa, ellenben mégis hatásos védelmet garantál a káros vagy kellemetlen napsugarakkal szemben. Sőt mi több, még a rovarok ellen is véd! A kültéri vászon árnyékolónak számtalan eltérő típusa van, így választhatunk sínes vagy cipzáras kialakítás közül, de akár tetőtéri ablakhoz szabott változatát is kérhetjük, ha arra van szükség.

A 3 legjobb árnyékoló, ha visszatér a vénasszonyok nyara

2. Ha mindjárt szigetelnénk is…

Ha nemcsak egy egyszerű árnyékolót keresünk a vénasszonyok nyarára – illetve a későbbi időszakokra –, hanem egy olyan kiegészítőt, amivel akár extra szigetelést is biztosíthatunk nyílászáróink számára, akkor a redőny szintén nagyszerű választás lehet. Hozzátennénk gyorsan, hogy főként az alumínium redőny, amely sokkal tartósabb és hatásosabb is a műanyag típusokhoz mérten. Nagy előnye, hogy nemcsak megszűri a napsugarakat, hanem ezt egyedülálló módon akár száz százalékos hatékonysággal is képes megvalósítani, miközben tokszerkezete és lamellái szabadon színezhetők, masszív redőnyléceinek hála pedig télen és nyáron egyaránt extra védelmet nyújt a nyílászárók szigetelésének. A betekintés elleni védelmet és a plusz biztonságot pedig még meg sem említettük!

3. Ha a komplett teraszt árnyékolnánk

A kültéri vászon árnyékoló és a redőny ugyan jó alternatívák, de ha egy kisebb kiülőt, egy nagyobb teraszt vagy erkélyt is szeretnénk megóvni a vénasszonyok nyarán a kellemetlen napsugaraktól, abban az esetben a legjobb megoldás a napellenző lesz. Ezzel az árnyékolóval egyszerre óvhatunk meg a nagy melegtől vagy a káros UV-sugarakól nyílászárókat, ezáltal közvetetten belső helyiségeket, közvetlenül pedig külső kiülőket és teraszokat. A rendkívül erős, víz- és kosztaszító, valamint UV-védelemmel ellátott szövetanyagból készült napellenzők a legnagyobb melegben is képesek elviselhetővé tenni a hőséget, miközben könnyen motorizálhatók, sőt mi több, képesek felöltöztetni otthonunkat.

A 3 legjobb árnyékoló, ha visszatér a vénasszonyok nyara
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák