Elindult a Zsaluziavilág!

2018-05-08
Csancsa árnyékolástechnika

A Csancsa Árnyékolástechnika Bt nevében nagy örömmel jelentjük be, hogy elindítottuk a Csancsa.hu egyfajta kiegészítéseként és mellékágaként a Zsaluziavilág.hu társoldalt, melynek a célja leginkább az, hogy külön fókuszpontba helyezzük általa a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő zsaluziákat. Itthon ugyanis bár a redőny még mindig a legkedveltebb kültéri árnyékoló, azonban az utóbbi években határozott növekedést mutatott a zsaluzia iránt érdeklődő-, illetve a kérdéses terméket választó ügyfelek száma, ez a tendencia pedig a jövőben határozott emelkedést mutat majd.

Elindult a zsaluziavilág!

Mit kell tudni a Zsaluziavilágról?

A Zsaluziavilág egy a Csancsa Árnyékolástechnika Bt-hez köthető portál, mely kifejezetten a zsaluziára, erre a rendkívül tartós, sokszínű, modern és jó ár-érték arányt garantáló árnyékolóra fókuszál. Ennek folyományaként az oldalon mindent megtudhatunk a kültéri árnyékolástechnika jövőjéről, bővebb és mélyebb információkat szerezve a zsaluziák felépítéséről, az egyes termékek kategóriáiról, előnyeiről, hátrányairól, valamint olyan kiegészítő tulajdonságairól, mint az árnyékolási hatékonyság, a hő- és hangszigetelés vagy a vagyonvédelem.

Elindult a zsaluziavilág!

Mit találhatunk még a Zsaluziavilágon?

Mint fentebb szóba került, a Zsaluziavilág célja, hogy alaposabb bemutatást adjon a külső árnyékolók jövőjeként emlegetett zsaluziákról. Ennek megfelelően a portálon helyet kapnak a különféle egyedi megoldások, de naprakész hírek várhatók az árnyékolókhoz kapcsolódóan, miközben nagy figyelmet fordítunk arra is, hogy az általunk szerelt termékekről megfelelő referenciaanyagot és manipulálatlan fotókat közöljünk. Ennek köszönhetően leendő megrendelőink, vagy a zsaluzia iránt érdeklők alapos ismereteket szerezhetnek az egyes árnyékolók megjelenéséről és működéséről a gyakorlatban, sőt ezáltal munkánk minőségét is igazolni tudjuk.

Elindult a zsaluziavilág!

Ezen felül rendszeresen szolgálunk majd zsaluziához kapcsolódó blogtartalommal is, melyek között többnyire hasznos tippeket és tanácsokat találhatnak a látogatók, de előfordulhat könnyedebb és szárazabb téma – minden esetben szem előtt tartva az olvashatóságot, a közérthetőséget, valamint a kapcsolódási pontot a tematikával.

Elindult a zsaluziavilág!

Ha felkeltette figyelmét új mellékágunk, tekintsen tovább a Zsaluziavilág weboldalára!

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák