Miért és mire jó a kültéri vászon árnyékoló?

2017-06-29
Csancsa árnyékolástechnika

A kültéri vászon árnyékoló egy erőteljesen mediterrán hatású és otthonos külső árnyékoló, ami több esetben is ideális választás akkor, ha egy nyílászáróra vagy éppen egy terasz oldalára keresnénk egy barátságos megoldást a napsugarak szűrésére. A kültéri vászon árnyékoló egy olyan textil napellenző, ami bár nem képes ugyanazt a hatást garantálni, mint például egy redőny, ugyanakkor egészen hasonló működési elven alapul, hovatovább képes kellemesebb hőmérsékletet varázsolni otthonunkba, és teljesen lehúzott állapotban akár még a rovarok beáramlását is meggátolhatjuk vele.

Mikor és mire jó?

A kültéri vászon árnyékoló szinte bármelyik nyílászáróra tökéletesen alkalmazható, és akkor a legideálisabb választás, ha valóban csak a napsugarak ellen szeretnénk védekezni, és kellemes árnyékot teremteni vele otthonunkban vagy éppen egy teraszon. Az erős textilből készült árnyékoló ugyanakkor messze nem csak akkor tökéletes választás, ha szeretnénk meggátolni, hogy otthonunk túlzottan felmelegedjen a nyári időszakban, lévén bizonyos mértékig távol tartja a rovarokat is, hovatovább minden időszakban képes biztosítani privát szféránk lakáson belüli védelmét, hiszen kívülről teljesen lefedi a beláthatóságot.

Miért és mire jó a kültéri vászon árnyékoló??

Típusai

A kültéri vászon árnyékolónak alapesetben kettő, máskülönben három típusát különíthetjük el egymástól.

  • Az első a sínes kültéri vászon árnyékoló, amely működési elvéről kapta nevét, ezáltal mozgathatóságát a tokszerkezetbe rögzített sínrendszer végzi el, mint egy redőny vagy rolós szúnyogháló esetében.
  • A második a cipzáras kültéri vászon árnyékoló, amely tökéletesen megegyezik a sínes változattal, ellenben a sínekben egy speciális cipzár került elhelyezésre, ami sokkal jobb záródást garantál, sőt biztonságot is például viharos szél esetén.
  • A kültéri vászon árnyékolók harmadik típusaként szokták emlegetni a sínes változatok tetőtéri ablakokon használt változatát, amelyek teljesen megegyeznek a hagyományos napellenzőkkel, csak éppen döntött formában is megállják a helyüket.

A kültéri vászon árnyékoló főbb előnyei

A kültéri vászon árnyékoló kapcsán számtalan előnyt ki lehetne emelni a sok közül, de a napsugarak káros hatásainak megszűrésén túl érdemes megjegyezni, hogy a szelet és a rovarokat is képes távol tartani otthonunktól. Az árnyékoló ezen felül részleges átláthatósággal is kérhető, erős UV-álló anyagának köszönhetően pedig a tartósság miatt sem kell aggódnunk. Mindemellett jó ár-érték arány, könnyed felszerelhetőség és nagy színválaszték jellemzi ezt a típusú árnyékolót!

Miért és mire jó a kültéri vászon árnyékoló?
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák