Miért válasszunk zsaluziát?

2017-01-26
Csancsa árnyékolástechnika

Magyarországon a kültéri árnyékolók kapcsán a leginkább elterjedt alternatíva még mindig a hagyományos redőny, annak is a műanyag változata. Szerencsére azonban az elmúlt néhány évben a lakosság egyre nyitottabbá vált más lehetőségekre is, így főként az új és modern építésű otthonokon már gyakran látni zsaluziát, amely nemcsak egy elérhető árú, hanem mindemellett egy rendkívül esztétikus és jó megjelenésű árnyékoló is, amely lehetőséget kínál arra, hogy páratlan alapossággal szűrjük meg az otthonunkba beáramló fény mértékét.

A zsaluziáról általában

A zsaluzia egy többféle színben és méretben elérhető, számos lamellaformával szerelhető kültéri árnyékoló, amelynek működetése során a lécek dőlésszögének változtatásával érhetjük el lakásunk árnyékolását. Maximális fényzárást ugyan a redőnnyel ellentétben nem képes biztosítani, ellenben teljesen zárt állapotban messze nem csak arra szolgál, hogy kiszűrjük általa a kíváncsi tekinteteket, hanem arra is, hogy megóvjuk a belső helyiségeket a káros napsugárzástól, valamint attól, hogy otthonunk a nyári időszakban túlmelegedjen.

A zsaluzia lamellái egy speciális védőréteggel rendelkeznek, aminek köszönhetően az árnyékoló nagyon jól bírja a természeti hatásokat, ezáltal a nagy meleget, a nagy hideget, a havat, a jeget vagy az esőt. Teljesen lehúzott állapotban ez az árnyékoló típus egy extra védőréteget is képes nyújtani nyílászáróink számára, sőt mi több, nemcsak megvédi őket a környezeti viszontagságoktól, hanem mindemellett még egy kis extra szigetelést is biztosít számukra.

A zsaluzia működtetése történhet hagyományos formában, egyszerű kézi erővel – gyöngylánc és speciális forgó rúd által –, de a motorizálhatóság révén akár egy fali kapcsolóval vagy távirányítóval is, a maximális kényelem érdekében, amit automatizálással még magasabb szintre emelhetünk.

Hogy miért válasszunk otthonunkra zsaluziát?

Azért válasszunk árnyékolónak zsaluziát, mert

  • szinte bármilyen épületen használható a családi házaktól kezdve az irodákig bezárólag;
  • modern megjelenéssel rendelkezik és rengeteg színben kapható;
  • speciális kezelésének köszönhetően jól ellenáll az UV sugárzásnak és a környezeti hatásoknak, így élettartama rendkívül hosszú;
  • finoman szabályozható vele a fényerősség, a saját igényeinkhez igazítva;
  • teljesen zárt állapotban védelmet és extra szigetelést biztosít nyílászáróink számára;
  • képes bizonyos mértékig zajszűrő hatást is garantálni, ami nyílászáróval együtt majdnem 100 százalékra tehető;
  • az egyik legjobb ár-érték arányt biztosítja az árnyékolók között;
  • könnyedén motorizálható a maximális kényelem érdekében;
  • extra szenzorokkal automatizálható a működése, így nyílászáróinkat mindig maximális biztonságban tudhatjuk.
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák