Milyen külső árnyékolási lehetőségeink vannak nyáron?

2017-05-31
Csancsa árnyékolástechnika

Miután egyre forróbbak és kiszámíthatatlanak a nyarak Magyarországon is, ezért a családok többsége egyre gyakrabban kutakodik újabb típusú árnyékolási lehetőségek után. Szerencsére ma már rengeteg alternatíva közül válogathatunk, ezáltal a belső árnyékolók mellett a legkülönfélébb külső árnyékolókkal is felvértezhetjük otthonunkat, amelyek segítenek elviselhetőbbé tenni a legnagyobb kánikulát is. Hogy melyek ezek a külső árnyékolók?

1. Redőny

A redőny minden külső árnyékoló egyik keresztapjaként a legismertebb és sokak által a leginkább kézenfekvőnek tartott megoldás abban az esetben, ha otthonunk nyílászáróit szeretnénk kívülről megvédeni a forró napsugaraktól. Egy redőny nemcsak jó ár-érték arányt garantál számunkra, hanem mindemellett felöltözteti lakásunkat, biztonságot és plusz szigetelést is garantál nyílászáróink számára, ezáltal egy jól megválasztott redőny nemcsak szép, hanem a kellemes belső hőmérsékletek biztosítása mellett télen és nyáron egyaránt hozzájárul a rezsiköltségek csökkentéséhez.

Milyen külső árnyékolási lehetőségeink vannak nyáron?

2. Zsaluzia

A zsaluzia egy kiváló alternatívát jelent a redőny helyett abban az esetben, ha szeretnénk valami más, valami modern és tartós kültéri árnyékolót az otthonunkra. Esztétikus megjelenése és kompakt megoldásai révén a redőnyhöz mérten sokkal jobb fényszabályozást tesz lehetővé lakásunkban, és bár 100 százalékos fényzárást nem garantál, ellenben többféle típusú lamellával, szinte a szivárvány minden színében kapható, miközben képes arra, hogy távol tartsa a forró napsugarak mellett a kíváncsi tekinteteket is.

3. Napellenző

A napellenző egy modern és mutatós megoldás abban az esetben, ha nem közvetlenül a nyílászárót, hanem mellette egy komplett kis területet, egy erkélyt vagy egy teraszt is szeretnénk leárnyékolni. Egy jól megválasztott napellenző kellemes mediterrán hangulatot képes teremteni otthonunk számára, miközben a legnagyobb nyári melegben is a szabadban élvezhetjük a friss meleget, méghozzá kellemes árnyékban hűsölve. Nagy előnyük, hogy rendkívül tartósak, és mozgathatóságuk manuálisan, sőt motorikusan egyaránt rendkívül könnyednek tekinthető.

Milyen külső árnyékolási lehetőségeink vannak nyáron?

4. Kültéri vászon árnyékoló

A kültéri vászon árnyékoló egy igazán különleges megoldást jelent abban az esetben, ha szeretnénk nyílászáróinkat és belső helyiségeinket is megóvni a forró napsugaraktól, hiszen bár mindezt a redőnyhöz hasonló módon érhetjük el, azonban a textil alapanyag jóvoltából sokkal barátságosabb és kellemesebb megjelenés társaságában. A kültéri vászon árnyékoló ráadásul nemcsak hatásos a napsugarak szűrésében, hanem még a rovaroktól, sőt a kíváncsi tekintetektől is képes megvédeni otthonunkat, avagy egy igazi többfunkciós kiegészítőnek tekinthető.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák