Ön már kipróbálta egyedi napellenző tervezőnket?

2018-06-27
Csancsa árnyékolástechnika

Szeretne saját napellenzőt vásárolni otthonára, de nem tudja elképzelni, hogy miként mutat majd a gyakorlatban a kiválasztott szín, méret és elhelyezés? Hogy erre a kérdésre már a megrendelés előtt is pontos választ tudjunk adni, kifejlesztettük a Magyarországon egyedülálló napellenző tervező szolgáltatásunkat, amit teljesen ingyen kipróbálhat, illetve használhat minden meglévő és leendő ügyfelünk.

Mit kell tudni a napellenző tervezőről?

A napellenző tervező egy közérthető, egyedülálló és egyben könnyed módja annak, hogy még a megrendelés előtt megnézzük otthonunkon a kiválasztott napellenzőt. Egy olyan egyszerű szolgáltatásról van szó, amihez nem kell letölteni semmilyen programot, csak feltölteni online felületünkre egy jó minőségű fotót otthonunkról, kiválasztani a megfelelő színt, mintát és méretet, majd ha olyan a látvány, amilyent korábban elképzeltünk, azonnal kérhetjük is az árajánlatot a választott napellenzőre.

Ön már kipróbálta egyedi napellenző tervezőnket?

Amennyiben felkeltettük a figyelmét, próbálja ki azonnal a napellenző tervezőt, ha viszont szeretne előbb megismerkedni a szolgáltatás működésével, olvasson tovább!

Így működik a napellenző tervező!

    • 2. Készítsen egy megfelelő képet otthonáról, illetve arról a teraszról, kiülőről, erkélyről vagy bejáratról, ahová a napellenzőt szeretné elhelyezni. Fontos, hogy lehetőleg jó minőségű fotó legyen, ami szemből készül az árnyékoló leendő helyéről.
    • 3. Töltse fel a kívánt képet, majd amint a szerkesztőfelületen viszontlátja, indulhat is a tényleges méretezés.
Ön már kipróbálta egyedi napellenző tervezőnket?
    • 4. Elsőként a színek közül válasszuk ki a nekünk leginkább tetsző árnyalatokat a „Színminták” menüponton belül.
    • 5. Ha megvan a befutó, a „Szerkezet színe” menüpontra kattintva a ponyvát a helyén tartó és mozgató alumínium szerkezet árnyalatát is meghatározhatjuk.
    • 6. Amennyiben ráakadtunk a tökéletes kombinációra, a „Szerkesztés” opcióra kattintva méretezhetjük az árnyékolót, így hozzáigazítva otthonunkhoz a megfelelő szélességet. Ha mindent beállítottunk, a „Tovább” opcióval véglegesíthetjük a fotót.
    • 7. A „Kész vagyok” gombra kattintva aztán lehetőségünk nyílik letölteni a szerkesztett képet, ha megmutatnánk családtagjainknak és ismerőseinknek, de a méretek, valamint nevünk, e-mail címünk és telefonszámunk megadását követően rögtön egy árajánlatot is kérhetünk az „Elküld” gombra kattintva. Fontos: az árajánlat kérése még nem minősül megrendelésnek!
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák