Télikert árnyékolás mesterfokon, vagyis bemutatkozik a Suntech

2018-01-11
Csancsa árnyékolástechnika

A Csancsa Árnyékolástechnikai Bt. egy új prémium kategóriás árnyékolót vezetett be a magyar piacra 2017-ben a törökországi Albayrak cégcsoport által gyártott Suntech behúzható pergolák, napellenzők és téli kert árnyékolók képében. Mivel hazánkban a gyártó és termékei egyelőre nem túl ismertek, ezért úgy határoztunk, hogy röviden összefoglaljuk mindazt, amit tudni kell róluk.

A gyártóról

Az Albayrak 1976 óta foglalkozik professzionális minőségű árnyékolókkal, az ezredforduló óta pedig termékeiket saját gyárukban készítik az Isztanbulhoz tartozó Silivriben. A nemzetközi szinten is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő vállalat legsikeresebb termékei a Suntech név alatt megjelent, prémium kategóriás téli kert árnyékolók és pergolák, melyeket a legmagasabb minőség, profi menedzsment és a legmagasabb szintű vevői elégedettség társaságában készítik. Az évek során a cég eljutott Európa, Amerika, Afrika, Ázsia és Ausztrália mintegy 63 országába, és idén már végre a magyarok is élvezhetik profi árnyékolóik előnyeit.

Télikert árnyékolás mesterfokon, vagyis bemutatkozik a Suntech

A gyártásról és a minőségről

Az Albayrak egy 20 ezer négyzetméteres saját gyárban készíti termékeit, méghozzá minden tekintetben, így technológiailag is a legmodernebb eszközökkel. A cég a gyártás során CNC szerszámgépeket, alumínium olvasztó- és kiöntőket, CAD-CAM modelleket, porszórásos kemencéket és más high-tech eszközöket használ fel annak érdekében, hogy megfeleljenek a nemzetközi szabványoknak, mint amilyen az ISO 9001 minősítés, vagy a TÜV, a CE és a GS tanúsítvány. A vállalat külön kutatás-fejlesztési osztályt tart fenn, hogy folyamatosan kreatív és innovatív újításokkal tudják megtartani újdonságaikat az élmezőnyben.

A termékekről

A Suntech márkanév alatt a teljesen egyedileg méretezett és legyártott pergolákon felül számtalan speciális, különböző tulajdonságokat és dizájnt felvonultató szabványtípusokat is találhatunk. A legtöbb pergola és téli kert árnyékoló kapcsán azonban közös pont a bioklimatikus kialakítás, a mozgathatóság, a prémium kategóriás minőség és megjelenés, valamint a nagyobb területek lefedhetőségének lehetősége.

Télikert árnyékolás mesterfokon, vagyis bemutatkozik a Suntech

A Suntech termékeire jellemző még az elragadó, túlzás nélkül luxusszintű megjelenés és az elvárható prémium minőség mellett a rendkívül magas ellenállóság is, ezáltal nemcsak teljes vízállóságot kapunk vele, hanem a Beaufort szélerősség-skálán elért 11-es értéknek köszönhetően az árnyékolók akár a 117 km/h-s széllökéseknek is ellenállnak. Sőt mi több, többségük speciális LED égőkkel is felvértezhető annak érdekében, hogy még este is kellemes világosság társaságában pihengessünk alatta, vagy élvezhessük kedvenc könyveinket.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák