A csuklókaros napellenző az egyik legjobb árnyékolástechnikai megoldás abban az esetben, ha családi házak kerti kiülőihez, erkélyeihez keresünk egy olyan könnyen működtethető szerkezetet, amely még a legnagyobb nyári melegben is kellemes árnyékot és hűvöset biztosít.

Előszeretettel alkalmazzák nagyobb méretekben különféle kirakatok külső árnyékolására, de abban az esetben is ideális, ha kiülők vagy kerthelyiségek számára keresünk mozgatható alternatívát arra, hogy megvédjük vendégeinket vagy portékánkat a kellemetlen melegtől, valamint a káros UV-sugaraktól.

A csuklókaros napellenző népszerűségének egyik legfőbb oka az, hogy egyszerűen mozgatható, ezáltal több állásban is használható, amivel egy helyiség teljes egésze, vagy bizonyos részei is árnyékolhatók. Mindemellett nemcsak a káros UV sugaraktól védi meg környezetét, hanem a kisebb esőtől is, miközben kellemes hűvöset biztosít az alatta pihenőknek. Amennyiben vendéglátó-ipari egységek használják, a csuklókaros napellenző kitűnő alternatíva lehet reklámhordozó felületként is, hiszen már messziről leendő vendégeink tudtára adhatjuk tevékenységi körünket, miközben kellemes hűvöset biztosíthatunk számukra.

A kérdéses árnyékoló nagy előnye még mindemellett, hogy rendkívüli tartósságán túl – lévén erős, többévnyi szakadásmentességet garantáló, UV védelemmel ellátott anyaggal kerül felszerelésre – számtalan színben és méretben választható, ezáltal akár kisebb, akár nagyobb méretű teraszok, kiülők és erkélyek is kiválóan árnyékolhatók a segítségével.

A csuklókaros napellenző működése

A csuklókaros napellenző működése történhet kézi erővel, úgynevezett kurblival, de egy bizonyos méret felett – 5-6météres szélességnél például –, már erősen javasolt a motorizáció a kényelmesebb használat érdekében. A kurblis működtetés egyébiránt szintén nem igényel túl jelentős fizikai erőnlétet, ellenben a kieresztés és a behúzás a nagyobb méreteknél akár több percet is igénybe vehet, ami a motoros változatnál is érvényes ugyan, de miközben a napellenző önmagát működteti, addig mellette már mást is csinálhatunk, így lepihenhetünk, vagy a vendégekkel foglalkozhatunk.

A csuklókaros napellenzők lelke egyébiránt egy középtájékon hajlítható kar, amely a felső részen megtalálható rolós szerkezet működésbe lépésével kieresztéskor kinyílik, behúzáskor pedig összecsukódik. A megoldás előnye, hogy ezzel az árnyékoló nem csak képes megőrizni masszívságát minden állapotában, hanem akár egészen kisméretűre is összehúzható.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák