A csuklókaros napellenző az egyik legjobb árnyékolástechnikai megoldás abban az esetben, ha családi házak kerti kiülőihez, erkélyeihez keresünk egy olyan könnyen működtethető szerkezetet, amely még a legnagyobb nyári melegben is kellemes árnyékot és hűvöset biztosít.

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

Napellenző szerkezet színeink

ral_open

Előszeretettel alkalmazzák nagyobb méretekben különféle kirakatok külső árnyékolására, de abban az esetben is ideális, ha kiülők vagy kerthelyiségek számára keresünk mozgatható alternatívát arra, hogy megvédjük vendégeinket vagy portékánkat a kellemetlen melegtől, valamint a káros UV-sugaraktól.

A csuklókaros napellenző népszerűségének egyik legfőbb oka az, hogy egyszerűen mozgatható, ezáltal több állásban is használható, amivel egy helyiség teljes egésze, vagy bizonyos részei is árnyékolhatók. Mindemellett nemcsak a káros UV sugaraktól védi meg környezetét, hanem a kisebb esőtől is, miközben kellemes hűvöset biztosít az alatta pihenőknek. Amennyiben vendéglátó-ipari egységek használják, a csuklókaros napellenző kitűnő alternatíva lehet reklámhordozó felületként is, hiszen már messziről leendő vendégeink tudtára adhatjuk tevékenységi körünket, miközben kellemes hűvöset biztosíthatunk számukra.

A kérdéses árnyékoló nagy előnye még mindemellett, hogy rendkívüli tartósságán túl – lévén erős, többévnyi szakadásmentességet garantáló, UV védelemmel ellátott anyaggal kerül felszerelésre – számtalan színben és méretben választható, ezáltal akár kisebb, akár nagyobb méretű teraszok, kiülők és erkélyek is kiválóan árnyékolhatók a segítségével.

A csuklókaros napellenző működése

A csuklókaros napellenző működése történhet kézi erővel, úgynevezett kurblival, de egy bizonyos méret felett – 5-6météres szélességnél például –, már erősen javasolt a motorizáció a kényelmesebb használat érdekében. A kurblis működtetés egyébiránt szintén nem igényel túl jelentős fizikai erőnlétet, ellenben a kieresztés és a behúzás a nagyobb méreteknél akár több percet is igénybe vehet, ami a motoros változatnál is érvényes ugyan, de miközben a napellenző önmagát működteti, addig mellette már mást is csinálhatunk, így lepihenhetünk, vagy a vendégekkel foglalkozhatunk.

A csuklókaros napellenzők lelke egyébiránt egy középtájékon hajlítható kar, amely a felső részen megtalálható rolós szerkezet működésbe lépésével kieresztéskor kinyílik, behúzáskor pedig összecsukódik. A megoldás előnye, hogy ezzel az árnyékoló nem csak képes megőrizni masszívságát minden állapotában, hanem akár egészen kisméretűre is összehúzható.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák