Elhúzható lamellás bioklimatikus pergola

Az elhúzható lamellás bioklimatikus pergolák a termékcsalád speciális típusai, amelyek nem helyben forgó alumínium árnyékolókra épülnek fel, hanem a teljes felület mozgatásával együtt nyílnak, így szabályozva hatásukat.

Ez a pergolatípus is telepíthető többféle formában, így állhat saját lábakon, rögzülhet homlokzathoz vagy födémnyílásban is. Méretüket tekintve maximum 5 méteres szélességgel és 7 méteres kinyúlással rendelkeznek, de moduláris telepítés esetén ennél sokkal nagyobb területen is alkalmazhatók.

Nagyon jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak, teljesen vízállók, a 140 km/h-s széllökések sem tesznek kárt bennük, sőt a kisebb havat is elviselik. Szinte bármilyen színben kérhetők, mozgatásuk pedig kizárólag motorizálva, így fali kapcsolóval, távirányítóval vagy telefonos applikációval történhet.

Felvértezhetők automatizált és okos funkciókkal is, miközben megjelenésük garantáltan képes feldobni bármilyen lakóház vagy vendéglátóipari egység teraszát.

Az elhúzható lamellás bioklimatikus pergola működése

A működés tekintetében az elhúzható lamellás bioklimatikus pergolák működése egy kicsit hasonlít a ponyvás megoldásokhoz, hiszen a nyitáskor itt a lamellák folyamatos mozgatásával tudjuk elérni azok nyílását, illetve záródását.

Az elhúzható felület miatt a pergolát nemcsak összezárhatjuk, hanem teljesen ki is nyithatjuk, a köztes állapotban pedig széles skálán szabályozhatjuk a beeső fény mértékét vagy a légrések által a huzat természetes hűtő hatását.

Az elhúzható lamellás bioklimatikus pergola előnyei

  • Teljesen kinyitható és bezárható felület
  • A napfény és a levegő áramlása egyaránt szabályozható
  • Időjárásálló kialakítás
  • Modern és masszív megjelenés
  • Motorizált és automatizált működtetés
  • Akár nagyobb felületeken is alkalmazható
  • Szinte bármilyen színben kérhető
  • 5 év garancia
Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák