Forgatható lamellás bioklimatikus pergola

A forgatható lamellás bioklimatikus pergolák kiválóan megállják a helyüket abban az esetben, ha szeretnénk egy hatékony, jól szabályozható, az árnyékolásra és a légáramlás keltésére egyaránt ideális megoldást a teraszra vagy a kertbe.

Telepíthetők önállóan, rögzíthetők homlokzathoz, de akár födémnyílásba is. Szinte bármilyen árnyalatban és kombinációban kérhetők, így teljes mértékben az ízlésünkhöz igazíthatók, a különféle kiegészítőkkel pedig többfunkciós felhasználásuk is biztosított.

A méret szempontjából maximum 5 méter szélességben érhetők el – 7 méteres kinyúlás mellett –, de moduláris telepítéssel ennél nagyobb területek is fedhetők a segítségével. Tökéletesen ellenállnak a víznek, nagyon jó széltűrő képességgel rendelkeznek, sőt okos funkciókkal és automatizált megoldásokkal is felvértezhetők.

Kizárólag motorizálva kaphatók, így működtetésük távirányítóval, fali kapcsolóval vagy bizonyos esetekben telefonos applikációval is történhet.

A forgatható lamellás bioklimatikus pergola működése

A forgatható lamellás kialakítás legnagyobb előnye, hogy nincsenek mozgató sínek a pergola szerkezetében, tehát a lamellák fix helyen kerülnek rögzítésre, illetve ott hossztengelyük mentén tudnak forogni – így igény szerint nyílni vagy záródni.

A lamellák nyitása és záródása lehetőséget ad szűrt napfény átengedésére, de annak teljes kizárására is. Mivel bioklimatikus megoldás, ezért az árnyékolás mellett a légrések szabályozásával természetes huzatot generálhatunk a pergola alatt.

A forgatható lamellás bioklimatikus pergola előnyei

  • A napfény mellett a levegő áramlása is szabályozható vele
  • Rendkívül tartós, időjárásálló és modern kialakítás
  • Kizárólag motorizálva működtethető lamellarendszer
  • Nagyobb felületek is fedhetők vele
  • A RAL színskála bármelyik árnyalatában kérhető
  • 5 év garancia
Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák