Alumínium redőny kínálatunk

A fa-, majd a műanyagredőnyök korszaka után lassan, de annál biztosabban beszivárognak a köztudatba az alumíniumredőnyök is, amelyek minden kétséget kizáróan egy új érát nyitottak az árnyékolástechnika világában.

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

Alumínium redőnyök bemutatása

Az alumínium redőnyök az alapanyagukat leszámítva pontosan ugyanolyan formával, méretekkel és sajátosságokkal rendelkeznek – vagy rendelkezhetnek –, mint fából vagy műanyagból készült változataik, azonban azért választják őket egyre többen, mert kimagaslóan hosszú élettartamuk mellett páratlan hő- és hangszigetelő képességgel is bírnak. Egy alumínium redőnyben például garantáltan nem tud kárt tenni egy heves jégeső, miközben szilárdabb anyagösszetételéből kifolyólag nem csak sokkal ellenállóbb a Nap káros UV- sugaraival szemben, hanem ezen túlmenően képes sokkal jobban megszűrni a kinti zajt, és télen-nyáron segíti a nyílászárókat a lakás kellemes hőmérsékletének megtartásában.

Választható keret színek

ral_open

Minőségi előnyök

Egy magas minőségű alumínium redőny kapcsán ugyanakkor a tartósság mégis az egyik legnagyobb előny, hiszen segítségével nem évekre, hanem évtizedekre tervezhetünk, megfelelő karbantartás mellett ugyanis garantált, hogy hosszútávon is képes lesz ellátni otthonunk megfelelő árnyékolását. Az alumíniumból készült redőnyök kapcsán nagy előny még a motorizálhatóság és a kombinálhatóság mellett az, hogy biztonságtechnikai szempontból sem elhanyagolható a jelentőségük. Egy fán vagy egy műanyagon ugyanis lényegesen egyszerűbb áthatolni, mint egy könnyűfémszerkezeten, amely képes tartósan ellenállni akár az erőszakos behatolásnak is. Kevesen tudják ezzel kapcsolatban, hogy az alumínium redőnyök léceiben egy speciális kitöltő hab helyezkedik el, aminek köszönhetően a teljes felülete sokkal stabilabbá válik, sőt mi több, a szerkezet ellátható feltolást gátló rendszerrel, ami hagyományos konstrukció esetén manuálisan, elektromos változatnál pedig a redőnymotor által valósítható meg.

Alumínium redőny fóton

Az alumínium redőnyöket egyébiránt számtalan formában alkalmazhatjuk! Ennek megfelelően önálló, új kiépítés mellett a korábbi fa- vagy műanyag redőnyök cseréjekor is felhasználhatjuk kizárólag a redőnypalást, esetleg a teljes szerkezet cseréjével. Kiépíthetjük mindemellett szúnyoghálóval kombinált formában – vakolható redőnytokkal is akár –, de garázskapuk kiépítésére is nagyon jól felhasználható akár külső-, akár belsőtokos kivitelezésben.

A fentieken túl az alumínium redőnyök kapcsán lényeges tulajdonság még a kényelem, hiszen a motorizációval egyetlen gombnyomásra lehetőségünk lesz felhúzni vagy leengedni a palástot, sőt mi több, elláthatjuk a teljes szerkezetet akár egy automatizált elektronikával is. Ennek a lényege, hogy amennyiben odakint besötétedik, a redőny automatikusan leereszti magát, amint pedig kisüt a Nap, rögtön felemelkedik, beengedve ezzel a lakásba az első jótékony sugarakat.

Miért válasszunk alumínium redőnyt?

  • páratlan hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal bír;
  • kiemelkedő tartóssággal és időtállósággal rendelkezik;
  • a könnyűfémnek köszönhetően biztonságos;
  • jól motorizálható és automatizálható;
  • esztétikus és nagyszerű ár-érték arányt képvisel;
  • egyszerűen szerelhető akár meglévő redőny helyére is;
  • szúnyoghálóval kombinálva is kérhető.

Motorizálás

A kimagasló árnyékolási teljesítmény, az extra hőszigetelés, valamint a kiegészített vagyonvédelem mellett az alumínium redőnyök nagy előnye a motorizálhatóság. Ennek részeként a redőnyszekrényen belül a tengelyhez egy kívülről egyáltalán nem látható elektromotor csatlakozik, amit fali kapcsolóval vagy távirányítóval aktiválhatunk, ezzel mozgásra bírva az árnyékolás oroszlánrészét végző palástot. A konstrukció hátránya, hogy a motorhoz el kell vezetni az elektromos hálózatot, ami külső kábelcsatornán, de a falba vésve is megvalósulhat. A kimagasló kényelem mellett azonban egy motorizált alumínium redőny számos extra lehetőséggel kecsegtet, hiszen kiegészítő szenzorokkal akár teljesen önműködővé is tehető, ezáltal például hozzáigazítható az időjárás alakulásához, de időzítésre, sőt távoli működtetésre szintén lehetőség nyílik, méghozzá az okos otthon már meglévő vagy rendszeréhez való csatlakoztatás mellett.

Az alumínium redőny ára

Minden esetben csak és kizárólag a megrendelő igényei azok, melyek meghatározzák egy alumínium redőny árát, de a két legjelentősebb árképző faktor alighanem az imént taglalt motorizálás – a kapcsolódó automatizálással –, valamint a színezés, hiszen a különféle árnyalatok miatt jelentősen megugorhat egy árnyékoló költsége. Ezen felül jelentősen módosíthatja a végösszeget a tokszerkezet, mert az alumínium redőny külső- és vakolható tokos változatban egyaránt elérhető, ez a két megoldás pedig nemcsak megjelenésük és kialakításuk, hanem áruk tekintetében is jelentősen különbözhet egymástól.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák