A motoros redőny a kényelem és a könnyed kezelhetőség mellett az árnyékolástechnika legújabb generációjának tekinthető, ami a közhiedelemmel ellentétben ma már egyáltalán nem luxus vagy a felső tízezer kiváltsága. Éppen ellenkezőleg!

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

A motoros redőnyök ma már bárkinek elérhetők és megfizethetők, segítségükkel pedig hosszabb távon nem csak kényelmesebbé tehetjük életünket, hanem biztonságosabbá és takarékosabbá is varázsolhatjuk a mindennapokat. Biztonságosabbá, hiszen a motoros redőnyök könnyedén automatizálhatók, így még akkor is mozgathatók, amikor nem tartózkodunk otthon, ezáltal azt a látszatot keltve, mintha valaki mégis tartózkodna a lakásban. Ebből a tulajdonságából fakad a takarékosság is, hiszen télen és nyáron automatikusan leereszthetjük a nagy meleg, vagy éppen a nagy hideg ellen, amivel jelentős mértékben csökkenthetjük a fűtési költségeket, vagy a légkondicionáló használatából fakadó magas villanyszámlát.

A motoros redőnyök mindemellett jelentős mértékben megkönnyítik az árnyékoló mozgatását, ha kisgyerek vagy idős emberek, esetleg mozgáskorlátozottak vannak a családban, de alapesetben a nagyobb méretű, nehezebben felhúzható redőnypalástok mobilizálása is egyszerűbbé tehető vele.

Választható keret színek

ral_open

A motoros redőny típusai

Egy redőny motorizálása szinte bármilyen manuális típus esetén kivitelezhető abban az esetben, ha a redőnylécek oldalirányban történő szétcsúszása megoldható. Legyen szó tehát akár külső-, akár belső tokos, netán vakolható redőnyről, az elektromos motorok beépítése a legtöbb esetben megvalósítható, amivel ráadásul még extra helyre sem lesz szükségünk, sőt a megjelenés esztétikusságából sem veszít vele a szerkezet.

A motoros redőnyöket a vezérlés szempontjából egyébiránt két csoportra oszthatjuk fel, így vannak a kapcsolóval és távirányítóval vezérelhető változatok.

A kapcsolóval üzemeltethető motoros redőnyök lényege, hogy a motort közvetlenül, a falban vagy kábelcsatornán elvezetett vezetéken keresztül irányíthatjuk egy speciális panel által. Ezen a téren további két altípus különíthető el egymástól, így vannak a hagyományos kapcsolók, amelyek esetén a megfelelő gombokkal irányítható a redőny felfelé- és lefelé való mozgatása, illetve megállítása. A másik típus a programozható kapcsoló, amivel mindennél alaposabban kihasználhatjuk a motoros redőnyökben rejlő lehetőségeket! Az ilyen típusoknál ugyanis előre meghatározhatunk időpontokat, amikor a motor automatikusan leengedi vagy felhúzza a redőnyt, sőt mindez akár egy napon belül több alkalomra is beállítható. Ez kényelmes és időtakarékos megoldás is egyben, aminek köszönhetően a forró és fülledt lakás helyett egy kellemesen hűvös otthon vár majd ránk a legnagyobb kánikulák idején is.

A távirányítóval vezérelhető motoros redőny kapcsán mindezeken túl megtapasztalhatjuk a kényelem legmagasabb szintjét. Előnye, hogy akár az ágyból fekve, vagy a szomszéd szobából is felhúzhatjuk, illetve leereszthetjük őket, sőt lehetőséget kapunk egyszerre akár több redőny külön történő mozgatására.

Védelem az otthon számára

A motoros redőnyök nagy előnye még a kimagasló biztonság, amit az úgynevezett feltolást gátló berendezések alkalmazásával érhetünk el. Az ilyen kiegészítőknek többféle típusát különíthetjük el, vannak olcsóbb és kevésbé hatékonyabb, míg drágább és sokkal hatásosabb megoldások, amelyek kapcsán a cél minden esetben ugyanaz: megakadályozni a betörők számára a redőnypalást feltolását.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák