Kedves Ügyfeleink! Május 23. és június 5. között fejlesztési munkálatok miatt korlátozottan vagyunk elérhetőek.
A vakolható tokos redőny legnagyobb előnye az, hogy a külső tokos kivitelezéssel ellentétben lehetőségünk nyílik szerkezetének egy jelentős részét a fal vakolatába rejteni, ezáltal sokkal mutatósabb, tartósabb és dizájnosabb megvalósítást kapunk, mint más esetben.

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

A vakolható tokos redőnyöket rendszerint olyan épületek esetén alkalmazzák, amelyeknél az építés, a felújítás vagy a külső hőszigetelés során szakszerűen kialakításra került a redőnytok helye.

Választható keret színek

ral_open

A vakolható tokos redőnyök szerkezetéről

A vakolható tokos redőnyök műanyagból és alumíniumból egyaránt készülhetnek, a tulajdonos ízlésének, vagy az adott épület kialakításának függvényében. Az efféle redőnyök sajátossága, hogy a tokszerkezet elülső felén egy vastagabb hungarocell réteg található, ami nem csak a redőnytok vakolhatóságát segíti elő, hanem mindemellett a hőszigetelésben is segítséget nyújt. A lábszerkezet kapcsán a vakolható tokos redőnyök gumiból, illetve kefebetéttel ellátott műanyagból állhatnak, de léteznek ma már alumínium lefutókkal ellátott változatok is.

Az efféle redőnytípusok kapcsán az egyik legnagyobb pozitívum – ami nem csak a kényelem és a dizájn, hanem a szigetelés kapcsán is rendkívül lényeges pont –, hogy a gurtni bevezetését leszámítva semmilyen kapcsolat sincs a lakás belső tere és az árnyékoló között, hiszen a redőnytok nem a helyiségeken belül, hanem azokon kívül kerül elhelyezésre. A vakolható tokos redőnyöket minden esetben a nyílászárók beépítése után történik, még a külső vakolat elkészítése előtt, hogy egyrészt biztosan illeszkedjen a választott ablakhoz és ajtóhoz, másrészt pedig kívülről is makulátlanul beburkolható legyen a szerkezet a hő-hidak teljes eltüntetésének érdekében, illetve a látvány miatt.

Ami nagyon lényeges, hogy már az építkezéskor, vagy a felújítás kezdetekor figyelembe kell venni, hogy a vakolható tokos redőnynek nagyobb helyigénye van, mint a hagyományos külső- vagy belső tokos változatoknak. Amennyiben helyesen választunk, abban az esetben az épület vakolását követően egy esztétikus megjelenést kapunk a homlokzat kapcsán, amelyen csak a redőnyök lefutói és a szerviznyílás láthatók majd.

A vakolható tokos redőnyök esetén főként az alumíniumból készült változatokat lehetőség van motorizálni is, ezáltal mozgatásuk könnyebbé és kényelmesebbé, hovatovább automatizálhatóvá is tehető.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák