Zsaluzia kézi íves tok, Verőce

Minden vállalkozás életében vannak olyan pillanatok, amikor korábban nem tapasztalt problémákra kell megoldást találni a vevők legnagyobb elégedettségének reményében. Esetünkben ez a verőcei családi ház volt talán pályafutásunk eddigi legnagyobb kihívása és legnehezebb munkája, azonban a végeredmény végül minket igazolhat.

Mint a mellékelt fotókon is látható, a megrendelő azt kérte tőlünk, hogy az általa kiválasztott nagyméretű zsaluziákat olyan ívelt kialakítással telepítsük, hogy a végeredmény kövesse a homlokzat vonalát. Tapasztalt szerelőink felkészültségének és kitartásának köszönhetően pedig sikerült az elsőre talán lehetetlennek tűnő kihívás, még a magasan fekvő ablakokon is.

Mindehhez természetesen a tulajdonosok türelme egyaránt nagyon fontos volt, hiszen ebben az esetben a 2 nap helyett végül 6 napot dolgoztunk a házon, mert nem engedhettük meg magunknak, hogy összecsapott, esztétikailag ronda munkát hagyjunk magunk mögött, így végül sikerült például egy lemezzel takarnunk még a hajlított, háromrészes zsaluziákat is.

Galéria

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel
>

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák