3 dolog, amiért neked is kell egy szúnyogháló!

2017-06-15
Csancsa árnyékolástechnika

A szúnyogháló kapcsán nagyon sokan vannak, akik hajlamosak sokáig halogatni a vásárlást, illetve a rendelést, márpedig nem szabad kivárni az utolsó pillanatot. A bajt ugyanis meg kell előzni, hiszen senkinek sem hiányzik néhány kellemetlen szúnyog miatt átvirrasztott éjszaka. Ha neked mégis egy utolsó lökésre lenne szükséged a szúnyogháló-vásárlás előtt, akkor engedd meg, hogy mondjunk három olyan dolgot, ami miatt te is azonnal döntésre jutsz!

1. Mert nyugodtabban aludhatsz!

A szúnyogháló bár minden évszakban jó szolgálatot tehet, a legnagyobb hasznát azonban kétségtelenül a nagy nyári melegben érezhetjük majd. Ilyenkor ugyanis az emberek többsége jellemzően éjszaka szellőztet, hogy legalább alvásidőben kellemes hőmérséklet uralkodjon a lakásban. Mindezzel csak egyetlen probléma van, hogy a nyitott ablakkal együtt nemcsak a kellemes hűvösnek, hanem az idegesítő bogaraknak is utat engedünk, akik nem hagynak majd minket aludni. Biztosan mindenki ébredt már fel arra, hogy szúnyogok duruzsolnak a fülébe, ami kétségtelenül kellemetlenebb, mint a fullasztó meleg. Egy szúnyoghálóval azonban bátran szellőztethetsz, álmodat nem zavarja semmi sem!

Ezért érdemes pliszé szúnyoghálót választani!

2. Mert napközben sem zavarnak majd a bogarak!

Sokan persze nemcsak éjszaka, hanem nappal is szeretnének pihenni. Ledőlni a munka után, tévézni egyet a hétvégén, vagy csak úgy lézengeni a lakásban, amit pár idegesítő bogár vagy szúnyog alaposan tönkretehet. Bár nyilván vannak erre alternatív módszerek – mint a különféle vegyszeres aeroszolok –, azonban a legtöbben nem szívesen használnak ilyesmiket a lakásban. Ez teljesen érthető, pláne annak függvényében, hogy ma már létezik alternatíva is erre, hiszen egy szúnyoghálóval könnyedén elejét vehetjük a problémának.

Ezért érdemes pliszé szúnyoghálót választani!

3. Mert nem csak a szúnyogok ellen véd!

Egy rovarhálóról azonban kevesen tudják, egyáltalán nem csak a szúnyogoktól védi meg a lakásunkat! A kis lyukacsos háló ugyanis olyan apró szemű, hogy azon még a muslincák sem képesek átpréselni magukat, de egy jól felszerelt rovarhálóval megóvhatjuk otthonunkat a pókoktól, a darazsaktól, a katicáktól, a molylepkéktől, de akár még a poloskáktól is. Sőt mi több, extrém esetben a szúnyogháló képes megakadályozni, hogy otthonunkba denevér repüljön, vagy olyan növényi szemét érkezzen, mint a különféle levelek, ágak, virágszirmok és egyéb termésszármazékok.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák