Kedves Ügyfeleink! Május 23. és június 5. között fejlesztési munkálatok miatt korlátozottan vagyunk elérhetőek.

A szúnyogháló, vagy kevésbé ismert nevén rovarháló egy olyan funkcionális és egyben kényelmi nyílászáró-kiegészítő, amelynek hatékonysága a rovarbiztonság tekintetében megkérdőjelezhetetlen. Egy megfelelős szúnyoghálóval ugyanakkor kevesen tudják, de nem csak a kellemetlen rovaroktól óvhatjuk meg otthonunkat, hanem mindemellett segíthetjük vele az árnyékolást, biztosíthatjuk általa a beláthatatlanságot, de még a lakásba beáramló szálló por mennyiségét is csökkenthetjük vele.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Szúnyogháló termékek

Fix szúnyogháló

A fix szúnyogháló a rovarhálók egyik legklasszikusabb alternatívája, ami leginkább azt a célt szolgálja, hogy a kellemetlen rovarok, főként szúnyogok, legyek, pókok, sáskák vagy darazsak, illetve a kisebb állatok, mint amilyen a denevér ne tudjanak betévedni a lakásba. Részletek

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló az egyik legelterjedtebb rovarháló-típus, amelynek a fix változatokkal szembeni legnagyobb előnye minden kétséget kizáróan a mozgathatóság. Részletek

Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyogháló alkalmazása az egyik legnépszerűbb megoldás abban az esetben, ha szeretnénk rovarvédelemmel ellátni nagyobb méretű ajtókat és ablakokat, hiszen oldalirányú működtetés esetén akár 3 méter szélességű nyílászárók is felszerelhetők vele. Részletek

Szúnyogháló bemutatása

A szúnyoghálók mindegyike üvegszálas szövetből épül fel, aminek az előnye a kimagasló szakítószilárdság, a nagyszerű UV-védelem, mindezekből kifolyólag pedig a páratlan időtállóság. Egy ilyen kiegészítő a változatos kivitelezési lehetőségekből kifolyólag bármilyen nyílászáróra feltehető akár utólag is, de vannak kombinált ablakok és ajtók, amelyeket előre felszereltek egy külön rovarhálóval.

Az ilyen utólag felszerelhető rovarhálóknak többféle típusát különíthetjük el annak érdekében, hogy valóban szinte minden nyílászáróra, megoldásra és helyiségre megtalálhassuk a megfelelő megoldást.

Választható keret színek

ral_open

Fix szúnyoghálók

A fix szúnyoghálók legnagyobb előnye, hogy garantáltan résmentesen és hiánytalanul képes lezárni egy kiválasztott nyílászárót a rovarok ellen. Az ilyen változatok rendszerint ablakokra kerülnek, esetleg olyan ajtókra, amelyeket maximum a szellőztetés miatt lehet csak kinyitni.

A fix rovarhálók ugyanis nem nyithatók, nem mozgathatók vagy mobilizálhatók, ezáltal nem csak a bogarak vagy pókok, hanem az emberek átjárását is meggátolják.

Rögzítésük rendszerint kapcsokkal és különféle tartófülekkel történik annak érdekében, hogy se a nyílászáróba, se a falba ne kelljen belefúrni és csavarozni a telepítéskor.

A fix szúnyoghálók szerkezete műanyag és alumínium is lehet. Előbbi változatból az UV- védelem érdekében leginkább a fehér színű változat ajánlott, de alumíniumból bármilyent választhatunk, legyen az akár színre festett, akár fóliázott. További előnyük még, hogy felszerelésük nem igényel szakembert, ha pedig esetleges sérülés következik be rajtuk, azt egy kis barkácsolási kedvvel, illetve szándékkal bárki megjavíthatja otthonában is.

Jellemzően két változata ismert, illetve használt, az egyik a kívülről az ablakkeretre rögzíthető, valamint az ablak falcába beszerelhető típus. Előbbi az elterjedtebb, utóbbi létjogosultságát pedig az adta, hogy olyan ablakokon is használható legyen, ahol kívülről korábban redőny került felszerelésre.

Rolós szúnyoghálók

A rolós, vagy más néven mobil szúnyoghálók legnagyobb előnye a nevükben is benne van, hiszen a fixen rögzíthető rovarhálókkal ellentétben ezek nyithatók és zárhatók, méghozzá könnyen, gyorsan és egyszerűen. Ennek megfelelően könnyebb lesz a szellőztetés, és miközben télen megkímélhetjük a hálót a káros UV-sugaraktól, a takarítás is lényegesen egyszerűbb lesz vele. Pozitívuma még, hogy redőny felszerelésekor lehetőségünk nyílik annak tokjába beépíttetni, ezáltal sokkal kedvezőbb áron, és helytakarékos formában juthatunk hozzá a szerkezethez. Természetesen már meglévő nyílászáró és redőny mellé is szereltethetünk fel rolós szúnyoghálót, a határt itt is csak a adott ablak mérete határozza meg.

A rolós szúnyoghálók működése nagyon egyszerű, rendszerint egy automata felhúzó szerkezet biztosítja megfelelő feszességüket és mozgathatóságukat, valamint azt is, hogy a biztosítás kioldásával a rovarháló feltekeredjen a helyére.

Profilja rendszerint alumíniumból készül egy speciális PVC bevonattal, színezhetőségéből kifolyólag pedig szinte bármilyen nyílászáróval nagyon jól összedolgozható.

Pliszé szúnyoghálók

A pliszé szúnyoghálók a legújabb technológiai fejlesztések révén jöttek létre annak érdekében, hogy a szabványméreteknél lényegesen nagyobb nyílászárók és egyéb felületek esetében is biztosítható legyen a rovarvédelem – méghozzá mobilizálható formában. Előnye a kimagasló tartósság, amit ez a típus elsődlegesen annak köszönhet, hogy nincs benn rugós szerkezet, ezáltal rendeltetésszerű használat esetén a harmonikaszerűen záródó háló hosszú éveken keresztül biztosíthat tartós védelmet otthonunknak a rovarok ellen.

Szúnyogháló referenciáinkhoz való továbblépéshez kattintson a képre!

A pliszé szúnyoghálókat leginkább erkélyajtókhoz álmodták meg egyfajta alternatívaként a mobil rovarhálókkal szemben, amelyek alkalmazása ilyen esetekben egyáltalán nem javasolt a túl nagy felület miatt.

Nagy előnye, hogy nem tartozik hozzá küszöb, szerkezetét mindössze egy 4 milliméter magas vezetősín látja el, aminek köszönhetően szinte bármilyen ajtóhoz, akár még akadálymenetesített környezetbe is telepíthető.

Profilja rendszerint tartós alumíniumból készül, aminek felülete festhető és fóliázható, hogy bármilyen nyílászáróhoz tökéletes legyen az illeszkedése.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák