3 érv, hogy a hőszigetelt alumínium redőnyt válaszd!

2016-10-14
Csancsa árnyékolástechnika

A redőnyöket a legtöbb ember azért vásárolja, hogy még akkor is meg tudja őrizni magánéletének privátságát, amikor odakint már besötétedett, ezáltal a kivilágított szobába bárki beláthat. Kevesen gondolnak bele azonban abba, hogy egy jó redőnnyel nem csak privát szféránkat őrizhetjük meg esténként, és nem csak a nyári melegben tudjuk árnyékolni otthonunkat, hanem ezen felül számtalan más egyéb előnyét is kihasználhatjuk majd. Ehhez elengedhetetlen lesz egy hőszigetelt alumínium redőny vásárlása, ami mellett most 3 nagyon kézenfekvő, ámde mégis nyomós érvet sorakoztatnánk fel!

1. Extra szigetelés a fűtési költség csökkenésével

A hőszigetelt alumínium redőny legnagyobb előnye, hogy míg nyáron megóvja otthonunkat a kellemetlen hőségtől, addig télen is segít kint tartani a hideget, ezáltal részben vagy teljesen leengedett állapotban jelentős csökkenést érhetünk el vele a fűtési költség tekintetében. Köztudott ugyanis, hogy a fűtés során keletkező hő közel 40 százaléka az ablakokon és egyéb nyílászárókon keresztül távozik el a lakásból, de amennyiben a hőszigetelt alumínium redőnyt alkalmazzuk, ez a hatás minimálisra csökkenthető.

2. Nem csak a hideg, a meleg ellen is véd

A fentiekben leírt hatás természetesen nyáron is kihasználható, ellenben ilyenkor nem a hidegtől, hanem a melegtől védhetjük meg vele otthonunkat. Leeresztett állapotban ugyanis a redőnnyel megóvhatjuk lakásunkat a forró napsugaraktól, sőt mi több, a szigetelőréteg miatt az árnyékoló belseje nem tud felmelegedni, ezáltal a hagyományos redőnyökkel ellentétben hosszabb napsütéses időszakban sem ad át szemernyi meleget sem az adott helyiség belső légterének. Ezzel jelentős mértékben csökkenthetjük kiadásainkat abban az esetben, ha klímával vagy ventillátorokkal próbálunk enyhülést keresni a nagy melegben!

3. Védelem a betörőkkel szemben

A lakás egyik legsebezhetőbb pontja a nyílászáró, azon belül is az ablakok, amelyeket éppen emiatt érdemes egy plusz védelemmel ellátni annak érdekében, hogy megóvhassuk otthonunkat az erőszakos behatolástól. Egy szigetelt alumínium redőny ugyanis elképesztően masszív és biztonságos hatást kelt, amely alaposan megnehezítheti az illetéktelen behatolók dolgát – ami feltolás elleni védelem esetén különösen igaz.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák