3 ok, amiért ősszel is jó választás a roletta

2017-10-26
Csancsa árnyékolástechnika

A roletta az egyik legjobb választás, ha egy olyan belső árnyékolót keresünk magunknak, ami minden téren képes hozzátenni valamit a lakáskultúrához, ezáltal nemcsak kimagasló sötétítést biztosít, hanem garantálja a barátságos megjelenést is. A roletta egy egyszerűen kezelhető árnyékoló, amit azért kedvelnek sokan, mert típusától függően akár ablakszárnyra is szerelhető, ezáltal nem igényel különösebb fúrás-faragást a felszerelése, tekercselt megoldásával pedig jól szabályozható vele az otthonunkba beeső fény mennyisége is.

3 ok, amiért ősszel is jó választás a roletta

A rolettáról sokan úgy gondolják, hogy kifejezetten a nyári időszakban lehet hatásos, de az árnyékoló ősszel is több szempontból ideális, alapvető funkcióin felül pedig mondjuk is, hogy miért érdemes ebben az évszakban mellette dönteni.

1. Segít a szigetelésben!

Bár sokan úgy vélik, hogy a nyílászárók szigetelésében csak a külső árnyékolók segíthetnek, ez azonban ebben a formában egy jelentős tévedés. A roletta ugyanis szintén nagyszerű szolgálatot tehet a szigetelés kapcsán, pláne abban az esetben, ha nem speciális üvegből készült ablakokat választottunk otthonunkra, mert a magasabb ár miatt ezt nem engedhettük meg magunknak. Főleg az ablakszárnyra szerelhető roletta például segít abban, hogy a jelentősen lehűlt ablaküveg ne közvetlenül találkozzon a lakás kellemes hőmérsékletű belső levegőjével, ezáltal sokkal jelentéktelenebb hőcserélőhatás alakul ki.

2. Őszi hangulatúvá teheti otthonunkat!

A roletták egyik nagy előnye, hogy szövetanyaguk alapvetően nagyon barátságos hatást kelt otthonunkban, azonban ezt az eredményt még tovább fokozhatjuk, ha megfelelő színű árnyékolót választunk magunknak. Példának okáért egy kellemes zöld, barna, piros vagy narancssárga árnyalatú roletta rögtön őszi hangulatot varázsol a belső helyiségekbe, de más évszakban is nagyon jól mutat, hiszen míg egyes színek általánosságban nyugalmat és biztonságot, mások kellemes melegséget és békét sugároznak, amit mindenki nagyon szeretne az otthonában tudni az év minden időszakában.

3 ok, amiért ősszel is jó választás a roletta

3. Gondoljunk a vénasszonyok nyarára!

Persze az sem kizárt, hogy az őszi időszakban a roletta ugyanolyan feladatot lát majd el, mint nyáron, hiszen ott a vénasszonyok nyara, aminek során nemcsak a nyárias hőség okozhat problémát, hanem a tűző napsütés is. Nincs rosszabb például annál, mint amikor egy megfáradt nap után leülnénk a tévé vagy a számítógép elé, esetleg nyugodtan elolvasnánk az újságot vagy a könyvet, de a vakító napsugarak ezt nem hagyják. Egy rolettával azonban gyorsan és könnyedén orvosolhatjuk ezt a problémát!

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák