Ezért érdemes pliszé szúnyoghálót választani!

2017-06-22
Csancsa árnyékolástechnika

A pliszé szúnyogháló határozottan az egyik legjobb választás abban az esetben, ha szeretnénk rovarvédelmet biztosítani gyakran használt ajtóinknak és egyéb nagy nyílászáróinknak. Ezzel a harmonikaszerű megoldással ugyanis biztosított, hogy például egy bejárati ajtó, vagy egy gyakran használt erkélyajtó egyaránt könnyedén átjárható maradjon, hiszen a pliszé szúnyogháló bármikor könnyedén elhúzható és visszahúzható, megkönnyítve ezzel az átjárást, illetve ellehetetlenítve a kellemetlen rovarok bejárását otthonunkba.

Nagyméretű nyílászárókhoz is praktikus

A pliszé szúnyogháló egyik nagy előnye, hogy akár nagyobb méretű nyílászárók esetében is kiválóan alkalmazható, ezáltal akár 3 méter szélességű tolóajtókhoz szintén ideális, de L- profilos és kávás nyílászárókra, sőt redőnyök mögött vagy zsalugáterek esetén egyaránt alkalmazható, hiszen a rovarháló szerkezetének vastagsága nem haladja meg a 2 centimétert.

3 dolog, amiért neked is kell egy szúnyogháló!

A pliszé szúnyogháló emiatt is egy meglepően praktikus megoldás, hiszen elegáns megjelenése és tartóssága mellett meglepően könnyedén és egyszerűen lehet működtetni. Emiatt, és a rendkívül alacsony, szinte észrevehetetlen küszöbrész miatt akár idősek és gyerekek esetében is ideális választás, hiszen az egyszerű elhúzhatóságon felül nem kell aggódni az akadálymentesség miatt sem.

A pliszé szúnyogháló további előnyei

A pliszé szúnyoghálónak van néhány olyan további különleges tulajdonsága, amelyeket érdemes kiemelni a sorból, hiszen igazán különlegessé teszik ezt a típusú rovarhálót. Az egyik ilyen, hogy akár pollenszűrős hálóval is alkalmazható, aminek jóvoltából nemcsak a kellemetlen rovaroktól, hanem az allergénektől egyaránt megszabadulhatunk, ami allergiások számára kifejezetten nagy előny. Sőt mi több, létezik belőle úgynevezett reflexiós változat is, amivel szabályozhatóvá válik kisebb mértékben a belső helyiségek hőmérséklete.

3 dolog, amiért neked is kell egy szúnyogháló!

A pliszé szúnyogháló ezen felül szinte bármilyen nyílászáró esetén nagyszerűen alkalmazható, miközben egy kicsit sem zavarja az ablakok és az ajtók szellőzését, sőt a kilátást sem akadályozza, ami fontos kitétel, hiszen a harmonikaszerű elrendezés által ez utóbbi miatt rengetegen aggódnak. Az előnyök közé sorolható még, hogy bár a pliszé szúnyogháló a legtöbb esetben vízszintes mozgathatósággal rendelkezik, de kapható belőle függőleges verzió is, hogy minden igény maradéktalanul kielégíthető legyen általa.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák