Kedves Ügyfeleink! Május 23. és június 5. között fejlesztési munkálatok miatt korlátozottan vagyunk elérhetőek.
A pliszé szúnyogháló alkalmazása az egyik legnépszerűbb megoldás abban az esetben, ha szeretnénk rovarvédelemmel ellátni nagyobb méretű ajtókat és ablakokat, hiszen oldalirányú működtetés esetén akár 3 méter szélességű nyílászárók is felszerelhetők vele.

Legyen szó akár kávás, akár L-profilos megoldásról, ezt a rovarháló-típust minden esetben alkalmazhatjuk, további nagy előnye pedig még az is, hogy a teljes szerkezet vastagsága nem nagyobb 2 centiméternél, amivel szinte bárhol, akár még zsalugátereknél is kialakítható.

A pliszé szúnyogháló rendkívül praktikus megoldás, hiszen könnyű és egyszerű mozgathatósággal rendelkezik, mágneses záródása mellett pedig zárólécébe egy speciális kefe kerül, amivel idősek és gyerekek is könnyedén működtethetik. A technológia lehetővé teszi továbbá azt is, hogy a szerkezetet többféle hálóval szereljük fel, így a rovarok elleni védelem mellett alkalmazhatunk pollenszűrős hálót, de akár a hőmérséklet szabályozását lehetővé tevő reflexiós változatot is.

Választható keret színek

ral_open

Zsinóros és láncos pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyoghálónak jelenleg két típusa ismert, a zsinóros- és a láncos változat, amelyek a működési elv tekintetében különböznek egymástól, rendeltetésük azonban megegyezik. A legnépszerűbb megoldás kétségtelenül a zsinóros pliszé szúnyogháló, amely speciális alumíniumkerettel rendelkezik, alsó felében egy körülbelül 1 centiméteres magasságú sínnel, amelyben egy zsinór nyújt segítséget a háló vezetésében. Akár 3 méter széles nyílászáróra is felszerelhető, de szélesebb ablakok, illetve ajtók esetében is alkalmazható, ilyenkor két oldalról középre összehúzható változatban kivitelezhető, ezáltal akár egy 6 méter széles ablak is könnyedén levédhető vele a rovaroktól.

A láncos pliszé szúnyogháló esetében a rovarháló mozgatását egy láncra hasonlító szerkezet végzi. Ugyanúgy erős alumínium kerettel érhető el, de nagy különbség, hogy a földre nem kerül vastag vezető sín, csak egy vékony lap, ezáltal mozgáskorlátozottak vagy idősek számára sokkal ideálisabb választás. Kizárólag oldalról szerelhető, maximális szélessége pedig 190 centiméter, de ha ennél szélesebb nyílászáróra tennénk, akkor a zsinóros változathoz hasonlóan lehetőségünk van egymás mellé két ellentétes irányban nyíló pliszé szúnyogháló beszerelésére, amivel ez a méret duplázható.

Miért érdemes pliszé szúnyoghálót választani?

A pliszé szúnyoghálónak számtalan előnye közismert, de hogy mégis miért érdemes ezt a megoldást választanunk, azt az alábbiakban pontokba szedve gyűjtöttük össze:

  • Ideális a nagyobb méretű felületekhez.
  • Nem csak függőleges-, vízszintes mozgathatósággal rendelkező változata is kapható.
  • Kávára vagy L-profil esetén keretre is egyszerűen szerelhető.
  • Egyszerű és könnyű működtetése miatt gyerekek és idősek is tudják mozgatni.
  • Külön kiemelő keret segítségével akár még redőny mögé is feltehető.
  • Keskeny profilvastagságának köszönhetően nagyon minimális helyigénnyel rendelkezik.
  • Szinte bármilyen nyílászáróra felszerelhető.
  • Nem zavarja a kilátást és a lakás szellőzését.
Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák