Milyen nyílászárókhoz alkalmazható a pliszé textil árnyékoló?

2017-08-03
Csancsa árnyékolástechnika

A pliszé textil árnyékoló egy olyan újdonságnak tekinthető a belső árnyékolók piacán, amire már nagyon régóta szüksége volt a piacnak, hiszen aki a függöny vagy a roletta helyett szeretne magának belső textil kiegészítőt, az többnyire hatalmas falakba ütközött eddig. A pliszé textil árnyékoló azonban áthidalja ezt a problémát, egyetlen hátránya, hogy jelenleg még viszonylag ismeretlen az emberek között, éppen ezért rengeteg a hozzá kapcsolódó kérdés.

Milyen nyílászárókhoz szerelhető pliszé textil árnyékoló?

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés alighanem az, hogy milyen nyílászárókhoz is alkalmazható ez a típusú árnyékoló, hiszen a redőny vagy a roletta esetében is lehetnek kivételek. A pliszé textil árnyékoló kapcsán azonban kijelenthető, hogy szinte nincs kivétel, majdhogynem bármilyen modern kialakítású ablakra, sőt ajtókra is felszerelhető, legyen az fából vagy műanyagból, sőt az is teljesen mindegy, hogy fix vagy bukó-nyíló változatról beszélünk-e.

Szükség van-e kőművesmunkára napellenző szerelése után?

A pliszé textil árnyékoló titka röviden és tömören ugyanis nem más, minthogy nem falhoz kerül rögzítésre, hanem konkrétan a nyílászáró felületére. Ennek az előnye az, hogy univerzális konzolok jóvoltából például bizonyos műanyag nyílászáróknál az üvegszorító lécek gumikédere alá is beilleszthető egy adott méretig, de más típusú-, esetleg nagyobb ablakok esetében szintén biztonságosan és stílusosan felszerelhető eltérő módszerek alkalmazásával. Utóbbi kapcsán azonban előfordulhat, hogy szükség lehet fúrásra-faragásra, míg az univerzális konzolokkal erre garantáltan nem lesz szükség.

Miért válasszuk a pliszé textil árnyékolót?

A pliszé textil árnyékoló választása és alkalmazása mellett számtalan dolog szól, és a stílusosság, a könnyed szerelhetőség, valamint a kiváló árnyékolási tulajdonságok csak a jéghegy csúcsát jelentik. Nagy előnye még például, hogy az árnyékoló mind a textil, mind a keret, mind a zsinórzat tekintetében szabadon választható színekből állítható össze, sőt mi több, a szövet alapanyagáról is mi dönthetünk, ezáltal teljesen fényzáró és fényáteresztő típusok közül válogathatunk.

Szükség van-e kőművesmunkára napellenző szerelése után?

A pliszé textil árnyékoló továbbá a harmonikaszerű megoldásának köszönhetően kiválóan alkalmas részleges árnyékolásra, sőt fel-le és jobbra-balra működtethető típusai is ismertek, miközben vízlepergető anyagának hála könnyedén tisztítható tiszta vízzel. Ideális továbbá bármilyen alakú vagy dőlésszögű nyílászáróhoz, sőt a méret tekintetében is meglepően rugalmas a kiegészítő, ami könnyedén mozgatható, ezáltal gyermekek és idősek számára is megfelelő lehet.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák