Kedves Ügyfeleink! Május 23. és június 5. között fejlesztési munkálatok miatt korlátozottan vagyunk elérhetőek.

A pliszé textil árnyékoló az egyik legújabb, legmodernebb és sokak szerint legbarátságosabb belső árnyékoló, amely főként lakóházakba, hálószobákba és meleg otthonokba ajánlott a leginkább abban az esetben, ha egy esztétikus, könnyen kezelhető és fúrás vagy faragás nélkül felszerelhető termékre vágyunk.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

Pliszé textil árnyékoló bemutatása

A pliszé textil árnyékoló nagy előnye még, hogy bármilyen műanyag nyílászáró esetében alkalmazható, legyen szó akár fix-, nyíló- vagy bukóablakról, esetleg nyíló- vagy tolóajtóról, a határ a csillagos ég. Arról nem is beszélve, hogy a gazdag szín- és anyagválasztéknak köszönhetően csak és kizárólag a megrendelő dönti el, hogy melyik helyiségbe és milyen árnyékoló kerüljön, ami mellett akár még a működési irány is szabadon variálható.

Pliszé textil árnyékoló kétféle anyagból

A pliszé textil árnyékoló alapesetben kétféle, egymástól alaposan eltérő anyagtípusból tevődhet össze:

  • az egyik a fényáteresztő típus, aminek a lényege valóban csak az árnyékolás, ezáltal teljesen behúzott állapotban sem várhatunk tőle teljes fényzárást, így inkább csak hőmérsékletszabályozásra, valamint nappal a kíváncsi tekintetek megszűrésére alkalmazható;
  • a másik a vastagabb típus, amely sokkal hatékonyabb árnyékolást tesz lehetővé, ezáltal képes megszűrni szinte teljes egészében a beáramló fény mértékét, miközben a hatékonyabb hőmérsékletszabályozás mellett még este, benti fény mellett is képes kint tartani a kíváncsi tekinteteket.

Stílus, egyszerűség és hatékonyság

A pliszé textil árnyékoló a stílus magasiskoláját vonultatja fel a beltéri árnyékolás tekintetében, hiszen már alumínium keretének színét is teljes egészében a megrendelő választhatja meg, amihez harmonizáló színű és anyagú szövet, valamint szintén illeszkedő zsinórzat is társulhat, ezzel minden helyiségben egyedibbé és barátságosabbá tehetjük nyílászáróinkat.

Pliszé textil árnyékoló

Ennél az új típusú árnyékolónál ráadásul a felszerelés esetén arra sincs szükség, hogy megfúrjuk a nyílászáró felületét, hiszen univerzális konzolok segítségével bármelyik műanyag nyílászáró üvegszorító lécének gumikédere alá könnyedén beilleszthető akár 150x230 centiméteres méretben is. A pliszé textil árnyékoló bizonyos esetekben fa nyílászárókra is felszerelhető, azonban csak bizonyos esetekben, így mindig fontos ezzel kapcsolatban kikérni egy szakember tanácsát.

Szabadon választható működési irány

A pliszé textil árnyékoló egyik legnagyobb előnye, hogy valóban minden tekintetben óriási szabadságot garantál számunkra, ezáltal csak és kizárólag a megrendelő dönti el a szín, az alapanyag és a méret mellett azt is, hogy működési iránya vízszintes vagy függőleges legyen. Nyilvánvaló, hogy az árnyékoló működési irányát minden esetben annak függvényében fontos kiválasztani, hogy miként lehet könnyebben és kényelmesebben hozzáférni, illetve működtetni az árnyékolt nyílászárót. Fontos, hogy válasszuk akár a vízszintes, akár a függőleges működési módot, a textil minden esetben a helyén marad, nem bukik előre, nem hasasodik meg, nem ereszt át fényt – csak akkor, ha mi úgy állítjuk.

Pliszé textil árnyékoló referenciáinkhoz a továbblépéshez kattintson a képre!

Persze a pliszé textil árnyékoló működési irányának kiválasztásakor is megvannak a fontos szabályok. A vízszintes mozgatás például olyan nyílászárók esetében ajánlott, amelyek nagyobb méretűek vagy magasan helyezkednek el. A függőleges mozgathatósággal rendelkező árnyékolók esetében az alulról-felfelé irányuló típus mellett érdemes dönteni abban az esetben, ha a hagyományosság hívei vagyunk, de választhatunk felülről lefelé mobilizálhatót is, ami olyan esetekben lehet jó döntés, ha például szeretnénk kívül tartani a kíváncsi tekinteteket, de egy kis fényt mégis beengednénk a helyiségbe.

A pliszé textil árnyékoló előnyei:

  • választhatunk teljes fényzáró-, vagy fényáteresztő alapanyagok közül;
  • a változatos színvilágú textilhez igazíthatjuk a keretet és a zsinórzatot;
  • akár nagyobb méretű nyílászárókhoz is alkalmazható;
  • a harmonikaszerű záródás miatt részleges árnyékolásra is használható;
  • szinte bármilyen alakkal és dőlésszöggel rendelkező nyílászáróra felszerelhető;
  • vízlepergető anyaga könnyen tisztítható, vízzel is mosható;
  • szabadon meghatározható mozgatási irányával bármilyen nyílászáróhoz ideális;
  • akár gyerekek által is egyszerűen kezelhető, mozgatható.
Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák