Milyen színekben érhetők el az alumínium redőnyök?

2017-01-25
Csancsa árnyékolástechnika

Az alumínium redőnyök egyik nagy előnye, hogy a megrendelő igényeinek megfelelően számtalan színben kérhetők, ezáltal a közhiedelemmel ellentétben azért, mert az árnyékoló könnyűfémből készül, még nem szükséges, hogy fémszínű is legyen. Sőt, éppen ellenkezőleg, a legtöbb alumínium redőny nagy általánosságban – az alapszín tekintetében – egyszerű fehér árnyalatú, akárcsak műanyag társaik, éppen emiatt ránézésre nagyon nehéz is megkülönböztetni őket egymástól, noha fogásuk, tartósságuk és egyéb tulajdonságaik tekintetében azért természetesen nem ennyire nehéz különbséget keresni közöttük.

Választható lamella színek

Lamella színek

Választható keret színek

ral-open

Az egyszerűbb színek kedvelőinek

Az alumínium redőnyök kapcsán a legolcsóbb színkategóriát a fehér jelenti, de amennyiben egy kicsivel színesebb, sajátosabb árnyékolóra vágynánk, akkor különféle egyszerűbb színekben is kérhetjük a redőnyléceket. A legáltalánosabbak ebben a kategóriában általában a fehér egyes árnyalatai, így a csontszínű, a krémes fehér, vagy éppen a bézs, ami mellett a szürke is igencsak közkedvelt, sőt mi több, a legkülönfélébb színátmenetekben, akár még ezüstben is gyakran előfordul.

Szintén az egyszerűbb színekhez kapcsolódik, és általában a fa nyílászárókkal rendelkezők választják előszeretettel a barna színnel festett alumínium nyílászárókat, amely szintén többféle árnyalatban kivitelezhető az ablakok vagy otthonunk hangulatához, esetleg a környezethez igazítottan.

A természetesség híveinek

Habár az alumínium és a természetesség nehezen említhető egy lapon, az ilyen típusú redőnyök azonban meglepően szépen mutatnak abban az esetben, ha valamilyen faerezetes mintát keresnénk. A határ ebben az esetben kis túlzással a csillagos ég, illetve természetesen a forgalmazó készlete, hiszen a tölgytől kezdve, a dión át a mahagóniig bezárólag a legkülönfélébb árnyalatú, általános faerezettel rendelkező színben is kérhetjük alumínium redőnyeinket.

Ha valami különlegeset keresnénk

A határ pedig valóban olyannyira széles, hogy ma már szinte nem létezik olyan szín, amelyet megfelelő pénzösszeg ellenében ne lehetne beszerezni a megrendelőnek. Habár nagyon ritkán fordulnak elő, mert a legtöbben ragaszkodnak a hagyományos színekhez, ugyanakkor az alumínium redőnyök elérhetők akár bordó, zöld, kék vagy sárga színben is, ha éppen az a vevő kívánsága, hogy ilyen pompában szeretne árnyékolókat látni otthonán.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák