Pliszé szúnyogháló ajtóra? A legjobb választás!

2017-07-27
Csancsa árnyékolástechnika

Szúnyogháló ajtóra? Ez a kérdés, illetve problematika rendszeresen komoly aggodalommal tölti el az embereket, hiszen bár többféle megoldás is létezik, azonban nyilvánvalóan mindenki szeretne magának egy tartós, jó ár-érték aránnyal rendelkező, hovatovább mutatós és könnyen működtethető rovarvédelmet. Amennyiben a mi szemünk előtt is pontosan ezek a kritériumok lebegnek, akkor a pliszé szúnyogháló ajtóra a lehető legjobb megoldás lehet. Mondjuk is, hogy miért!

Mit kell tudni a pliszé szúnyoghálóról?

A legtöbb esetben a pliszé szúnyogháló ajtóra – ritkán ablakokra – azért nagyon jó megoldás, mert bármilyen nyílászáróval is rendelkezünk, ez a típus szinte mindegyik esetben könnyedén alkalmazható. Sőt mi több, segítségével akár három méter széles ajtók is egyszerűen lefedhetők, miközben a pliszé harmonikaszerű megoldásának köszönhetően még ennél a méretnél sem kell vetemedéssel vagy hullámosodással számolnunk.

Pliszé szúnyogháló ajtóra? A legjobb választás!

A pliszé szúnyogháló ajtóra azért is nagyon jó megoldás még, mert nagyon könnyen mozgatható, mágneses zárszerkezetének hála pedig egyszerűen nyitható- és zárható is, ami kisgyermekek és idősek számára kifejezetten jó hír. Alacsony küszöbrészének hála a pliszé szúnyogháló ideális választás olyan otthonokban is, ahol mozgáskorlátozottak élnek, sőt mi több, akár pollenszűrős vagy reflexiós rovarháló is szerelhető fel rá, aminek jóvoltából az allergének és a nagy hőség ellen szintén könnyedén védekezhetünk vele.

Milyen előnyei vannak a pliszé szúnyoghálónak?

Azt már tehát tudjuk, hogy a pliszé szúnyogháló ajtóra egy kiváló megoldás, azonban érdemes lehet külön is kitérni arra, hogy milyen előnyei vannak az ilyen típusú rovarhálónak. Mint már említettük: a pliszé szúnyogháló ideális választás akár nagyobb méretű ajtók rovarvédelméhez is, legyen szó akár kávás, akár L-profilos kialakításról, vagy éppen zsalugáterről, sőt mi több, egy speciális kiemelő kerettel akár még redőny mellett is alkalmazható, hogy ne kelljen lemondanunk se a tökéletes árnyékolásról, se a maximális rovarvédelemről.

Pliszé szúnyogháló ajtóra? A legjobb választás!

A pliszé szúnyogháló szinte bármilyen méretű és anyagú nyílászáróhoz ideális, és miközben nem zavarja sem a szellőzést, sem a kilátást, működtetése olyan könnyű, hogy az még időseknek és gyermekeknek sem okozhat problémát. Bár a legnépszerűbb típusa a vízszintes működtetésű kialakítás, ellenben létezik függőlegesen mozgatható változat is. A jó ár-érték arány mellett a pliszé szúnyogháló kapcsán gyakran hangoztatott előny még, hogy a keskeny profilvastagság miatt helyigénye sem túl nagy, ezáltal valóban szinte bárhol alkalmazható.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák