Pliszé textil árnyékolót szeretne? Nagyon jó döntés, és mondjuk is, hogy miért!

2017-06-08
Csancsa árnyékolástechnika

A pliszé textil árnyékoló egy hazánkban jelenleg még kevésbé elterjedt, ámde rendkívül modern belső napellenző, amely rövidesen egyre több és több otthonban jelenhet majd meg, hiszen ennél sokoldalúbb és barátságosabb megoldást az ablakok takarására és a fényzárásra még talán soha nem álmodtak meg korábban. A pliszé textil árnyékolót ugyanis kifejezetten lakóközegbe tervezték, hálószobákba és nappalikba, ami persze nem jelenti azt, hogy máshol nem állná meg a helyét, de első ránézésre a legtöbben bizonyára saját otthonukban tudják a legkönnyebben elképzelni. Hogy ön is pliszé textil árnyékolót szeretne? Ez egy nagyon jó döntés, és az előnyök számba vételével máris mondjuk, hogy miért!

Pliszé textil árnyékolót szeretne?

A két legfontosabb előny

Bár a pliszé textil árnyékolónak rengeteg előnyét lehetne felsorolni – ezeket hamarosan meg is tesszük –, azonban kettő mindenképpen kiemelkedik ezek közül!

  • Az első alighanem az, hogy azon kevés árnyékolók közé sorolhatjuk ezt a belső napellenző szerkezetet, ami úgy szerelhető fel esztétikusan szinte bármilyen nyílászáróra, hogy ahhoz a legtöbb esetben nincs szükség fúrásra vagy faragásra.
  • A másik nagy előny, hogy a pliszé textil árnyékoló tekintetében nincs megkötés a színek kapcsán, ezáltal a szivárvány szinte minden árnyalatában bátran kérhetjük, választásunkat tehát csak a mi ízlésünk, valamint az adott nyílászáró és szoba színe befolyásolhatja, de semmiképpen sem az aktuális kínálat. Sőt mi több, a textilhez az árnyékoló kerete és zsinórzata is könnyedén hozzáigazítható a teljes összhatás érdekében!

Milyen egyéb előnyökről tudunk?

Akad még néhány! A pliszé textil árnyékoló tekintetében például nemcsak a színt, hanem az alapanyagot is szabadon megválaszthatjuk, ezáltal kérhetünk teljesen fényzáró, de akár részben fényáteresztő, esetleg átlátszó szövetet is annak függvényében, hogy mire van szükségünk. A szerkezet ráadásul bármilyen, akár nagyobb méretű vagy speciális alakzatú, illetve dőlésszögű nyílászáróhoz is alkalmazható, és a háziasszonyoknak jó hír, hogy a speciális alapanyagnak hála nem koszolódik, és nem igényel különösebb takarítást sem, elegendő néha vízzel átmosni az egészet.

Pliszé textil árnyékolót szeretne?

A pliszé textil árnyékolót azért kedvelik még sokan, mert a harmonikaszerű záródás és a speciális kialakítás miatt csak mi határozzuk meg, hogy részleges- vagy teljes árnyékolásra használjuk-e majd. Sőt mi több, segítségével a nyílászárónak csak az alját, vagy kizárólag a középső részét is eltakarhatjuk, amire egyetlen másik árnyékoló sem nyújt lehetőséget. Mindezen felül a könnyed mozgathatóságának köszönhetően akár gyerekek és idősek is egyszerűen kezelhetik!

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák