A szúnyoghálóval kombinált redőny az egyik legjobb alternatíva abban az esetben, ha egyszerre szeretnénk költséghatékony formában biztosítani otthonunk számára a megfelelő árnyékolást és a kapcsolódó rovarvédelmet.

A redőny ugyanis önmagában nem képes arra, hogy távol tartsa otthonunktól a kellemetlen rovarokat, mint ahogyan egy szúnyogháló sem alkalmas az árnyékolásra, ezért ezzel a termékkel két olyan megoldást ötvözhetünk, ami az év minden időszakában maximalizálhatja komfortérzetünket.

A redőnybe épített szúnyoghálók ugyanis tökéletesen megállják a helyüket árnyékolóként és rovarvédő rétegként is, ezeket a tulajdonságokat pedig nemcsak együtt, hanem külön-külön is élvezhetjük majd. Ennek az oka, hogy ennél a kombinált megoldásnál bár a redőny és a szúnyogháló egy szekrénybe kerül, azon belül viszont külön mozgószerkezettel és lefutóval rendelkeznek, tehát bármikor működtethetők egymástól függetlenül.

A rovarvédelemre ezeknél az árnyékolóknál csak egy plusz extraként kell tekintenünk, vagyis a redőnyök ugyanolyan sok pozitív tulajdonsággal rendelkeznek majd, mintha önmagukban kerültek volna felszerelésre. Ennek megfelelően a száz százalékos fényzárás mellett télen és nyáron egyaránt hozzájárulnak otthonunk hőszigeteléséhez, ezáltal a belső komfort megteremtéséhez, miközben teljes egészében elzárják magánéletünktől a kíváncsi tekinteteket, de extra vagyonvédelmi szerepet is betöltenek. Mindemellett a kombinált redőnyöknél sincs megkötés az anyagválasztás kapcsán – készülhetnek alumíniumból vagy műanyagból –, de a tokszerkezet szabad kiválasztása mellett a színezhetőség is a lehetőségek listáján szerepel.

Motorizálhatóság

Sőt mi több, a hagyományos gurtnis megoldás mellett a szúnyoghálóval kombinált redőnyöket is lehetőségünk nyílik motorizálni, így a beépített elektromotor képes biztosítani az árnyékoló fali kapcsolóval vagy távirányítóval kivitelezhető mozgatását. A telepítés szempontjából ez némileg körülményesebb, hiszen az elektromotor működtetéséhez az elektromos hálózatot külső kábelcsatornán vagy a falba vésve el kell juttatnunk a redőnyszekrényig. A motorizálást mégis érdemes vállalni, hiszen cserébe rengeteg extra lehetőséget kapunk az általános kényelem mellett. Néhány extra szenzorral például a redőny teljesen önműködővé tehető, ezáltal időzíthető, de reagáltatható az időjárás vagy a fényviszonyok változására, sőt lehetőségünk nyílik a távoli működtetésre, netán csatlakoztatni egy okos otthon rendszeréhez.

Az árakról

A motorizálás és az automatizálás természetesen a szúnyoghálóval kombinált redőnyök árát is képes alaposan megnövelni, de a végösszeget számtalan más tényező befolyásolja még. A legjelentősebb ebből a szempontból a redőny tokszerkezete és anyagválasztása, hiszen egy alumíniumból készült árnyékoló értelemszerűen nagyobb befektetés, mint egy műanyag, azonban komolyabb felárat kell fizetnünk a színezésért is. Alapvetően ugyanakkor egy hagyományos redőny és egy szúnyoghálóval kombinált típus ára között elhanyagolható különbséget találunk, ha figyelembe vesszük a pénzünkért kapott extra rovarvédelmet.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák