Fix szúnyoghálóval a nyugodtabb alvásért

2017-05-10
Csancsa árnyékolástechnika

Beköszöntött a nyári időszak, ezzel egyetemben pedig küszöbön állnak a kibírhatatlanul meleg nappalok és éjszakák, amit a legtöbben úgy próbálnak meg csillapítani, hogy szellőztetnek, amikor csak lehetőségük nyílik rá. Sokan azonban csak ilyenkor szembesülnek vele, hogy ha a kellemes idő miatt tudnának is aludni, akkor szinte garantált, hogy valamilyen rovar, jellemzően egy idegesítő szúnyog húzza keresztül a számításaikat.

Fix szúnyoghálóval a nyugodtabb alvásért

Ilyen esetben nem szabad megvárni, amíg testünk minden részét csípés borítja, vagy teljesen kialvatlanná válunk. Sőt, azonnal cselekedni kell, és felszereltetni az ablakra egy szúnyoghálót, amelyek közül többfélét találhatunk a piacon, azonban az egyik leghatásosabb minden esetben a fix rovarháló. Hogy miért?

A fix szúnyogháló előnyei

  • Jó ár-érték arány és könnyed beszerezhetőség.
  • Minden irányból hermetikus zárást garantál, így nemcsak a szúnyogok, a darazsak és más repülő rovarok ellen véd, hanem többek között a poloskáktól, a hangyáktól és a pókoktól is.
  • Könnyed szerelhetősége mellett nem igényel karbantartást.
  • Szinte bármilyen nyílászáróra felszerelhető, legfeljebb kisebb, helyben elvégezhető átalakítás vagy kiegészítő szükséges hozzá.
  • Tartós tokszerkezete könnyedén színterezhető, ezáltal hozzáigazítható bármilyen fa-, műanyag- vagy alumínium nyílászáróhoz.
  • Zöldövezetben a szúnyogháló meggátolja a kintről származó növényi szemét, így a levelek, a kisebb ágak és egyebek bejutását is a lakásba.
  • Magas UV-védelmének és nyúlékonyságának köszönhetően éveken át képes biztos védelmet garantálni.

Mikor ajánlott mégis a rolós szúnyogháló?

A fix szúnyogháló tehát egy rendkívül hatásos és egyben elérhető áron kínált megoldás, amely garantálja a nyári időszakban a nyugodt, rovaroktól mentes pihenést, azonban sajnos van egy komolyabb hátránya is, méghozzá a mozgathatóság hiánya. A fix szúnyoghálóval ugyanis az adott nyílászáró átjárhatósága nekünk is megszűnik, ami különösen abban az esetben jelent problémát, ha a párkányunkon virágok vannak, vagy az ablakot nemcsak szellőztetésre használjuk.

Fix szúnyoghálóval a nyugodtabb alvásért

Ilyen esetekben jelenthet jó megoldást a rolós szúnyogháló, ami bár ugyanúgy hatásos a szúnyogok ellen, azonban kialakításából kifolyólag egy kicsivel drágább, nem szerelhető fel minden ablakra, ezen túlmenően pedig főként alsó illesztésénél előfordulhatnak akkora rések, amelyeken az apróbb mászó rovarok vagy pókok átpréselhetik magukat. Ha ezek nem jelentenek számunkra problémát, válasszuk bátran a rolós szúnyoghálót ablakra, és a pliszé szúnyoghálót ajtóra, melyeket kifejezetten a könnyed mozgathatóság miatt álmodtak meg.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák