Kedves Ügyfeleink! Május 23. és június 5. között fejlesztési munkálatok miatt korlátozottan vagyunk elérhetőek.
A fix szúnyogháló a rovarhálók egyik legklasszikusabb alternatívája, ami leginkább azt a célt szolgálja, hogy a kellemetlen rovarok, főként szúnyogok, legyek, pókok, sáskák vagy darazsak, illetve a kisebb állatok, mint amilyen a denevér ne tudjanak betévedni a lakásba.

A fix szúnyoghálóról általában

A fix rovarhálók kapcsán kevesen tudják, hogy nem csak ezen élőlények kint tartását segítik elő, hanem többek között a falevelektől, a szőrszálaktól és a tollaktól, sőt mi több, a levegőben szálló kisebb szennyeződésektől is képesek megvédeni otthonunkat. A fix rovarháló – megfelelő kialakítás és felszerelés esetén – bizonyítottan képes 99,9 százalékos védelmet garantálni a repülő és mászó rovarokkal szemben. A fix szúnyoghálókat rendszerint ablakok esetén alkalmazzák, de mindig olyan nyílászárókon, amelyeket rendszerint nem használnak másra, csak szellőztetésre. A fixen kialakított megoldásnak köszönhetően ugyanis az ablakok és ajtók átjárhatósága megszűnik, hiszen a csavarkötésekkel történő felszerelés nem mozgatható vagy mobilizálható úgy, mint a rolós kivitelek.

Választható keret színek

ral_open

A fix szúnyoghálókat ezt leszámítva szinte bármilyen nyílászáróra fel lehet szerelni, és kialakításuk akár egyedi méretben is megvalósítható. Léteznek alumínium- és műanyagkeretes változatok, amelyek kapcsán a méretet, illetve a színt minden esetben a megrendelő, valamint a gyártó-, illetve a forgalmazó által elérhetővé tett színskála határozza meg.

Lényeges, hogy fix szúnyoghálók nem tehetők túl nagy nyílászárókra, ilyen esetekben inkább rolós-, vagy speciális kialakítású, úgynevezett pliszé rovarhálók alkalmazandók. Maga a rovarháló anyaga és színe egyébiránt szintén többféle lehet, sőt mi több, elérhetők a különféle erősített változatok is, amelyek kutyával, macskával vagy kisgyermekkel rendelkező családok számára alkalmasak, az ilyen, többnyire üvegszálas alapanyagok ugyanis sokkal jobban ellenállnak a sérüléseknek.

A fix szúnyogháló egyik nagy előnye, hogy könnyedén felszerelhető akár házilag is, így a megfelelő tartószerkezetek vagy csavarok beszerzése mellett egyszerűen rögzíthetők fa-, műanyag-, valamint alumínium nyílászárókra is.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák