Őszi színek az ablakban, avagy válassz színes belső árnyékolókat

2017-10-12
Csancsa árnyékolástechnika

Az ősz csodálatos színei az emberek többségét hajlamosak elvarázsolni, miközben bele sem gondolnak abba, hogy ezek az árnyalatok otthonunkban is nagyon könnyedén reprodukálhatók, akár néhány jól megválasztott belső árnyékolóval is. A mai árnyékolók többsége ugyanis nagyon egyszerűen és hatásosan színezhető, ezáltal a legkülönfélébb árnyalatokban szereltethetjük fel őket, jó döntés esetén tehát a legkülönfélébb őszi színekkel is feldobhatjuk lakásunkat. Hogy melyek azok a belső árnyékolók, amelyek esetében élhetünk ezzel a lehetőséggel?

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny nem elég, hogy egy rendkívül mutatós, páratlan fényszabályozást és könnyed tisztíthatóságot garantáló árnyékoló, nagy lamellái szinte a szivárvány bármelyik színében kérhetők. A barna legkülönfélébb árnyalataitól kezdve, a zöldön és a piroson át, a narancssárgáig bezárólag bármilyen őszi színt megjeleníthetünk velük otthonunkban, ami megfelelő nyílászáró vagy belső festés esetén egész évben kellemes összhatást kelt. Sőt mi több, a szalagfüggöny különféle mintával – akár lombhatással is – kérhető, de az igazi csoda alighanem a fa lamellából készült árnyékoló, ami nemcsak őszi színhatással bír, hanem a természetességet is megtestesíti egyben.

Őszi színek az ablakban, avagy válassz színes belső árnyékolókat

Reluxa

A reluxa szintén a könnyedén színezhető belső árnyékolók közé sorolható, amely nemcsak könnyedén az ízlésünkhöz igazítható, hanem mindezen felül rendkívüli tartósságot is garantál, hovatovább precízen szabályozható vele a beérkező fény mértéke. Az alumínium reluxák bár nem kérhetők olyan sokféle mintával és színben, mint a szalagfüggönyök, azonban így is éppen elegendő árnyalat közül válogathatunk ahhoz, hogy őszi hangulatot keltsen. Többféle barna, narancssárga, zöld – a határ a csillagos ég. Sőt mi több, a fa reluxák nemcsak színben igazodnak az évszakhoz, hanem mindemellett természetes hangulatot is keltenek otthonunkban az év minden havában.

Roletta

A roletta egy rendkívül népszerű és barátságos árnyékoló, amit azért kedvelnek sokan, mert felhelyezéséhez nincs szükség feltétlen fúrásra-faragásra, így szükség esetén akár gyakran cserélhető is. A legtöbbször az ablakszárnyra helyezik fel, így a megfelelően kiválasztott színárnyalatú textilen átszűrődő fény alapjaiban határozza meg otthonunk hangulatát, ezáltal a kellemes barnás, sárgás vagy zöldes, esetleg pirosas megjelenés nemcsak most ősszel, hanem egész évben barátságos hangulatot tud biztosítani lakásunkban. Ha hozzávesszük, hogy az árnyékolót a lakás összes nyílászáróján, így akár még a tetőtéri ablakokon is alkalmazhatjuk, a roletta választása alighanem kisebb főnyereménynek tekinthető.

Őszi színek az ablakban, avagy válassz színes belső árnyékolókat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák