Kedves Ügyfeleink! Május 23. és június 5. között fejlesztési munkálatok miatt korlátozottan vagyunk elérhetőek.
Az alumínium reluxa az esztétikus megjelenésnek, a hatékonyságnak, valamint a rendkívül egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően egy kifejezetten népszerű beltéri árnyékolástechnikai megoldás, amely főként lakóházakon és irodákon terjedt el, noha intézmények esetében is egyre gyakrabban találkozni vele.

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

Az alumínium reluxa népszerűségének másik oka, hogy rendkívül széles körben alkalmazható, hiszen árnyékolható vele bármilyen speciális formájú nyílászáró, legyen szó akár egyszerű ablaknyílásokról, akár például háromszög- vagy kör alakú üvegfelületekről. Az alumínium reluxák a speciális alapanyagnak köszönhetően páratlan tartóssággal rendelkeznek, hovatovább rendkívül sokféle színben választhatók. Szerelésük történhet akár nyíló ablakszárnyra is, aminek köszönhetően rendkívül esztétikus kivitelezést érhetünk el, sőt mi több, felhúzott állapotban a vékony lamellák miatt egyáltalán nem akadályozza meg a kilátást sem.

Az alumínium reluxa mozgatása

Az alumínium reluxa mozgatási mechanizmusának alapja kétirányú, hiszen egyrészt az árnyékolót lehetőségünk nyílik teljesen felhúzni és leengedni, másrészt pedig leengedett állapotban külön mozgatni még a lamellák dőlésszögét. Ezt a folyamatot kézi erővel, valamint motorizált változatban egyaránt lehetőségünk van kivitelezni.

Amennyiben az alumínium reluxa mozgatását manuálisan végezzük, abban az esetben a lamellák felhúzását és leeresztését egy úgynevezett gyöngylánccal végezhetjük el, míg a lamellákat egy a fejsínbe külön beépített mechanizmussal, valamint a hozzá csatlakoztatott tekerőrúddal mozgathatjuk. Habár alumínium lamellákról van szó, a kisebb nyílászárók esetén ezek mozgatása nem igényel különösebben nagy erőkifejtést, azonban a nagyobb ablakoknál vagy ajtóknál már érdemes elgondolkozni a motorizáció lehetőségén.

A motorral kiegészített alumínium reluxa legnagyobb előnye főként a kényelem, hiszen az árnyékoló mozgatása lényegesen egyszerűbbé válik általa, ezáltal akár gombnyomásra is leereszthetjük vagy felhúzhatjuk, illetve mozgathatjuk a lamellákat a kívánt hatás elérésének érdekében – még egy távirányítóval is a kanapé nyugalmából.

További pozitívum továbbá az automatizálhatóság, lévén szenzorokkal kiegészítve, az árnyékolót érzékennyé tehetjük a fényre, ezáltal amint a napsugarak közvetlenül érnék a helyiséget, a reluxa automatikusan leereszkedik, ellenkező esetben pedig újra beengedi a kellemes nappali világosságot.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák