Kedves Ügyfeleink! Május 23. és június 5. között fejlesztési munkálatok miatt korlátozottan vagyunk elérhetőek.

Fa reluxa kínálatunk

A fa reluxa egy olyan speciális árnyékoló, amelyet esztétikus, barátságos és természetes megjelenése miatt főként azokban az otthonokban alkalmaznak előszeretettel, ahol ezek a szempontok mindennél fontosabbak.

Habár esztétikus és barátságos egy alumínium reluxa is lehet, természetes azonban nem, így főként emiatt választják ügyfeleink egyre többen a kérdéses árnyékoló fából készült változatát, amely amegjelenését tekintve egészen más hatást kelt, mint a népszerűbb, olcsóbb és elterjedtebb fémes változat.

A fa reluxák egyébiránt vékony és könnyű, ámde nagy szilárdságú faanyagból készülő lamellákkal rendelkeznek, amelyek bár nem feltűnően vastagok, az összehúzást követően lényegesen több helyet foglalnak el, mint az alumínium változatok. Ezt a kompromisszumot azonban rendkívül elragadó, mondhatni egyedi megjelenésével és természetességével egyensúlyozza, valamint azzal, hogy alapanyagát leszámítva szinte minden tekintetben megegyezik az alumínium reluxák sajátosságaival.

Mozgatás:

Kétféle módon történhet:
  • kézi erővel
  • és motorizáltan egyaránt lehetőségünk van rá.
Bármelyik alternatíva mellett is döntünk, a reluxák lamelláit lehetőségünk lesz felhúzni – teljesen szabaddá téve ezzel az ablakot –, valamint leereszteni, majd ezt követően az árnyékolást végző lamellák dőlésszögét külön-külön, igényeinknek megfelelően beállítani.
A közhiedelemmel ellentétben a fa reluxa egyáltalán nem nehéz, ezáltal a kisebb nyílászárók esetén mozgatása könnyedén megtörténhet kézi erővel is.

Ilyenkor egy gyöngylánccal gondoskodhatunk a lamella-szerkezet felfelé- és lefelé való mozgatásáról, valamint egy a fejsínhez rögzített mechanizmus révén a lamellák dőlésszögének beállításáról is egy külön pálca segítségével.

Fa reluxa mintadarab

Amennyiben motorizáljuk a folyamatot – nagyobb ablakok vagy ajtók esetén érdemes elgondolkodni rajta –, abban az esetben lényegesen kényelmesebbé és egyszerűbbé válik a reluxa mozgatása, hiszen egy fali kapcsolóval, vagy egy távirányítóval, egyetlen gombnyomással tudjuk majd irányítani az árnyékolót. A folyamatot ráadásul automatizálhatjuk is, ezáltal egy külön fényérzékelő szenzorral beállíthatjuk például, hogy a reluxa automatikusan leereszkedjen vagy felhúzza magát, ami többek között az első lépés egy kényelmesebb élet, illetve egy okosabb otthon irányába.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák