A megrendelés folyamata

Általános kérdések

Amennyiben Ön is elhatározta, hogy a legjobb minősége & a legmagasabb szakértelmet választja, akkor olvassa át figyelmesen az alábbiakat, hiszen garantáltan minden kérdésére igyekszünk választ adni.

 • 1. Kapcsolatfelvétel
 • 2. Árajánlat
 • 3. Megrendelés
 • 4. Felmérés
 • 5. Gyártás
 • 6. Szerelés
 • 7. Garanciális ügyintézés

Kapcsolatfelvétel

Az első lépést minden esetben Önnek kell megtennie felénk. A kapcsolatfelvétel megtörténhet:

 • személyesen, előre egyeztetett időpontban, saját bemutatótermünkben (1161 Budapest, Rózsa utca 34.);
 • elektronikus levélben (info@csancsa.hu);
 • telefonon (+36-70/314- 1580);
 • de akár a Facebook-on keresztül is (facebook/csancsaarnyekolastechnika).

Keressen minket bizalommal, kérdezzen bátran és, ha felkeltettük az érdeklődését, kérjen árajánlatot.

Árajánlat

Az árnyékolókra és nyílászárókra adott árajánlat helyszíni felmérés nélkül minden esetben csak egy megközelítő, jellemzően méretre, darabszámra és speciális kérésekre épülő összeg, amely eltérhet a későbbi végösszegtől, ellenben jelentős változás már nem várható. Pontos árajánlathoz a legtöbb esetben elengedhetetlen a helyszíni felmérés!

Megrendelés

Amennyiben árajánlatunkat elfogadhatónak találja, abban az esetben leadhatja megrendelését, amelynek során minden egyes tétel pontosan rögzítésre kerül, ezáltal a méretek, a színek és az egyéb sajátosságok, amelyek lényegesek lehetnek ezen a téren.

Felmérés

A helyszíni felmérés jellemzően mindig a megrendeléssel – gyakran az árajánlat kalkulálásával – egyszerre történik, amire azért van nagy szükség, hogy ha esetleg még szükséges, akkor az ajánlat során kalkulált összegen módosítani lehessen, de erre a legritkább esetben kerül sor, és a legtöbbször inkább lefelé, mint felfelé változik az összeg. A helyszíni felmérés fontos továbbá azért is, mert még egyszer méret vehető, feltérképezhetők a szerelési körülmények, és a megrendelővel szintén lehet egyeztetni még egyszer, ha szükséges.

Gyártás

A felmérés és a megrendelés után saját gyártóműhelyünkben megkezdjük a megbeszélt árnyékolók és nyílászárók legyártását a kívánt méretben és színekben. Ez rendszerint több napot vesz igénybe, de a korábban kijelölt határidőre elkészítjük a kért termékeket, méghozzá a tőlünk megszokott pontossággal és minőségben.

Szerelés

Amennyiben a termékek felszerelését is kérte, abban az esetben a korábban megbeszélt, illetve telefonon előre egyeztetett időpontban az áruval, valamint a szükséges szerszámokkal együtt megérkezünk a helyszínre, és többéves tapasztalatunknak hála a lehető legrövidebb idő alatt, a legprofibb módon felszereljük, illetve beépítjük a kért nyílászárókat, illetve árnyékolókat.

Garanciális ügyintézés

Amennyiben a tőlünk vásárolt, illetve általunk felszerelt termékkel olyan problémája akadna, ami rendeltetésszerű használat mellett jelentkezett – tehát nem az ön hibájából fakadt –, abban az esetben a megrendeléskor kikötött jótállási időn belül keressen minket bizalommal, és garantáljuk, hogy a lehető leghamarabb kivonulunk a helyszínre, és az adott alkatrész vagy a teljes termék cseréjével orvosoljuk a problémát.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák