Milyen garancia van a termékekre?

Általános kérdések

Az általunk forgalmazott termékekre minden esetben 3 év teljes körű garanciát vállalunk. Ezt rendszerint írásban is rögzítjük, akárcsak azokat a pontokat, amelyek esetleg felülírják a garanciális szabályokat, hiszen amennyiben egy nyílászárót nem rendeltetésszerűen használnak, vagy nem a termék, esetleg a beépítés hibájából történt a meghibásodás, akkor azt a garancia természetesen nem fedezi.

  • A rendeltetésszerű és a nem rendeltetésszerű használat
  • A garancia érvényesítése

A rendeltetésszerű és a nem rendeltetésszerű használat

Példának okáért felülemelkedik a rendeltetésszerű használaton az, ha az ablakot valaki kívülről egy téglával bedobja, ha a tokot kalapáccsal ütik, vagy a zárszerkezethez valamilyen szerszámmal hozzányúlnak. Az ilyen problémákra és meghibásodásokra a garanciális feltételek értelemszerűen nem terjednek ki. Amennyiben azonban az ablak egyik napról a másikra nem záródik rendesen, vagy a szimpla használatból megsérült a szigetelése, azt természetesen 3 éven belül teljes körűen és haladéktalanul javítjuk.

A garancia érvényesítése

A garancia érvényesítéséhez nincs szükség másra, minthogy elérhetőségeink valamelyikén felvegye velünk a kapcsolatot, majd alaposan körülírja nekünk a megtapasztalt problémát. Ezt követően egy előre megbeszélt időpontban – lehetőségeinkhez képest minél előbb – kivonulunk a helyszínre, majd szakszerű javítással – minden esetben gyári alkatrészekkel – vagy teljes cserével orvosoljuk a problémát, ami önnek garanciaidőn belül garantáltan semmibe sem fog kerülni.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák