Milyen belső árnyékolási lehetőségeink vannak nyáron?

2017-05-17
Csancsa árnyékolástechnika

Az utóbbi években a nyári időszakok egyre melegebbé váltak, gyakoriak a hőhullámok, a kánikulák, ezáltal egyre többen keresik azokat a megoldásokat, amelyek jóvoltából természetes módon tehetik elviselhetőbbé lakásukban a kellemetlen forróságot. Erre a legjobb módszert a különféle belső árnyékolók jelentik, amelyek közül ma már messze nem csak a sötétítő függönyt választhatjuk magunknak, lévén egy sor modern és hatékonyabb alternatíva létezik. Lássuk ezeket!

1. Pliszé textil árnyékoló

A pliszé textil árnyékoló egy rendkívül barátságos és egyben modern megoldás abban az esetben, ha szeretnénk otthonunkban egy hatásos, ezzel egyetemben pedig esztétikus és könnyedén kezelhető árnyékolót nyílászáróinkra. Nagy előnye, hogy a legtöbb nyílászáróra fúrás-faragás nélkül felszerelhető, és a reluxához hasonló formában működtethető, valamint szabályozható vele a beeső fény mértéke, miközben vidám színei a legunalmasabb helyiséget is könnyedén feldobják.

Milyen belső árnyékolási lehetőségeink vannak nyáron?

2. Reluxa

A reluxa Magyarországon az egyik legnépszerűbb lamellás belső árnyékoló, ami nem meglepő annak függvényében, hogy a modern típusok már masszív, tartós és egyben esztétikus megjelenésűek, miközben a beeső fény mennyiségét is páratlan alapossággal tudjuk szabályozni velük. A reluxa ugyanis a külön mozgatható lamelláknak köszönhetően képes csak részben vagy teljes egészében is árnyékolni az adott helyiséget, miközben mozgatását a gyöngyláncos megoldás mellett akár motorizálhatjuk is.

3. Szalagfüggöny

Miután ma már a legkülönfélébb színekben, sőt akár fából is készülhet, a szalagfüggöny is egyre népszerűbb belső árnyékolóvá vált a magyar otthonokban. Ennek az oka leginkább a jó ár-érték arány, a rendkívül könnyed kezelhetőség, valamint a motorizálhatóság, valamint az, hogy teljes kontrollt kapunk a lakásba beáramló fény felett. A teljes fényzárás mellett így például szűrt árnyékolást is alkalmazhatunk vele, miközben teljesen összezárt lamellákkal akár teljes egészében kizárhatjuk általa a kíváncsi tekinteteket.

Milyen belső árnyékolási lehetőségeink vannak nyáron?

4. Roletta

A roletta egy barátságos és könnyen kezelhető belső árnyékoló, amely nemcsak praktikus, hanem az esztétika tekintetében is az egyik legjobb megoldást jelenti akkor, ha hatékony megoldást keresünk ablakaink fényzárására. Működése a redőnyökhöz hasonló, ellenben mivel a legkülönfélébb árnyalatú textilből készülnek, ezért fényáteresztő képességük és barátságos megjelenésük tekintetében egyaránt sokszínű képet mutatnak, nagy előnyük pedig még az is, hogy akár ablakszárnyra is felszerelhetők, nem kell nekik külön keretet felerősíteni a falra vagy a plafonra.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák