Kedves Ügyfeleink! Május 23. és június 5. között fejlesztési munkálatok miatt korlátozottan vagyunk elérhetőek.
A tőtéri roletta a rendszerint ferde síkban elhelyezett tetőtéri ablakok tökéletes árnyékolásáért felel, ami nagyon sok esetben okozhat komoly problémát, hiszen egyrészt a tetőterek megfelelő árnyékolása kulcsfontosságú az egész lakás klímájához, másrészt pedig a döntött kivitelezés komoly gondot okoz a legtöbb ismert szerkezet számára.

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

A tetőtéri rolettáról általában

A hagyományos rolók nem alkalmasak a döntött tetőtéri ablakhoz, hiszen feszítés nélkül a vászon lelógna, ami nem csak az esztétikusság kapcsán kellemetlen, hanem a megfelelő árnyékolás tekintetében sem szerencsés. Egy tetőtéri ablak megfelelő árnyékolásához egy olyan speciális szerkezetre lesz szükségünk, mint amilyen a rugós feszítésű tetőtéri roletta – vagy vászonroló –, amelyet direkt úgy alakítottak ki, hogy kerete szinte bármilyen helyzetben feszesen tartsa az árnyékolást végző textilt. Ezt a feszességet a tetőtéri rolettával úgy lehet elérni, hogy tengelyébe egy folyamatosan feszített rugó került elhelyezésre, amely gondoskodik arról, hogy a súlycsővel felszerelt vászon a másik oldalon történt megakasztással állandó feszítésnek legyen kitéve. Ennek köszönhetően a textil tökéletesen követi majd a tető, a nyílászáró, illetve saját tokszerkezetének vonalát, méghozzá a legjelentéktelenebb hasasodás nélkül.

A tetőtéri roletták rendszerint az ablakszárnyra kerülnek rögzítésre, azzal együtt mozgathatók, és mivel többféle színben és mintával kérhetők, ezért nem csak otthonunk, hanem akár külön-külön az egyes helyiségek stílusához is könnyedén hozzáigazíthatók.

Választható keret színek

ral_open

A tetőtéri roletta működtetése

A tetőtéri roletta működtetése a kis helyigényből és a speciális megoldásból kifolyólag leginkább csak kézi erővel, manuálisan történhet. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az árnyékoló vászon súlycsővel ellátott végét az akasztók irányába húzva, a kívánt mértékben felengedve vagy leeresztve, a megakasztást követően állítható meg. Motorizálásra a speciális kialakításból kifolyólag nincs lehetőség.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák