Kedves Ügyfeleink! Május 23. és június 5. között fejlesztési munkálatok miatt korlátozottan vagyunk elérhetőek.
A tokozott roletta egy olyan rolós függöny, amely a tökéletes fényzárás elérésének érdekében került kifejlesztésre, noha nem csak az árnyékolás, hanem a dizájn és az esztétika kapcsán is az egyik legjobb választás lehet otthonunkban.

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

Nevét onnan kapta, hogy a roló tengelyét és minden elemét egy csinos, az ablakkerethez színben és méretben is makulátlanul hozzáigazítható tokszerkezet takarja, ezáltal az árnyékoló textília a tok mögött elhelyezett vezetősínen mozog felfelé és lefelé, alsó felében egy speciális súlyléccel, amely a feszesség kapcsán kulcsfontosságú.

Konyhanyelven a tokozott rolettát egy ízléses alumínium tokba zárt rolótextilként is szokták emlegetni annyi különbséggel, hogy megfelelő méretezés, valamint szín- és anyagválasztás mellett tökéletes fényzárást idézhetünk elő vele. A tokozott roletta ideális választás abban az esetben, ha szeretnénk kint tartani a nyári időszakban a meleget, illetve megóvni magánéletünket a kíváncsiskodó tekintetektől is.

Választható keret színek

ral_open

A tokozott roletta típusai

A tokozott rolettának természetesen számtalan típusát elkülöníthetjük egymástól. Az egyik ilyen a tetőtéri roletta, amely lehetővé teszi, hogy döntött síkú tetőtéri ablakon is elhelyezhessük, de ott a rugós tokozott roletta, amely a záróléc mozgatásával kezelhető könnyen és egyszerűen. Beszélhetünk továbbá gyöngyös tokozott rolettáról, amely egy hagyományos gyöngylánccal kezelhető, de természetesen léteznek motorizált változatok is. Utóbbi esetben egy kicsit nagyobb tok, vastagabb tengely és robosztusabb kialakítás vár ránk, ellenben lényegesen nagyobb kényelem, hiszen lehetőségünk nyílik egyszerű fali kapcsolóval, vagy a kanapé, esetleg az ágy kényelméből távirányítóval is működtetni az árnyékolót.

A tokozott roletta egyik speciális fajtája még az úgynevezett díszroló, ami egy lényegesen laposabb és kisebb helyigénnyel rendelkező változat, és amint nevében is benne van, inkább egyfajta használható dizájnelem, semmint hatásos árnyékoló.

Amit a tokozott rolettáról még tudni kell

A tokozott roletták esetén a tokszerkezet rendszerint alumíniumból készül, méghozzá választható színben, ami igaz az árnyékolást biztosító textilre is. Mivel valóban nagyon sokféle típusú, színű és alapanyagú változata érhető el, ezért érdemes szakember tanácsát kérni a választáskor a fényáteresztés, a fényzárás, valamint a minél hatékonyabb árnyékolás kapcsán.

Rendelési folyamat
Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!

Referenciák