Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék
Napellenző

A fentiekben napellenző színeinket tekinthetik meg kedves ügyfeleink, ahol kedvükre válogathatnak kínálatunkból. Bővebb információt a Napellenzővilág oldalunkon találnak, ahol összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, rendelhető napellenző típusokat és termék variációkat.

Egy napellenző azon túl, hogy kimagasló árnyékolási képességekkel rendelkezik, ezáltal a nagyobb erkélyek, kiülők és teraszok számára egyaránt képes kellemes árnyékot nyújtani a legmelegebb időszakokban is, mindemellett meghatározhatja otthonunk megjelenését és hangulatát. Ezért nagyon fontos, hogy egy napellenzőből mindig a legjobb színkombinációt válasszuk annak érdekében, hogy az tökéletesen illeszkedjen lakásunk homlokzatának árnyalatához, környezetéhez, sőt bizonyos mértékig még ki is tudja egészítse azt.

  • A ponyva színe
  • Az alumíniumszerkezet színe
  • A színtartás

A ponyva színe

Egy napellenző leggyakrabban és legnagyobb mértékben látható része minden esetben a ponyva, éppen ezért ennek a kiválasztására kell a stílus, valamint a megjelenés tekintetében a legnagyobb figyelmet fordítanunk. Egy napellenző árnyékolója ma már a szivárvány szinte minden színében pompázhat, habár a leggyakoribbak a sárgás árnyalatok, aminek az oka leginkább nem más, minthogy ezek taszítják a legjobban a napsugarakat, ezáltal mindig könnyebben biztosítanak az árnyék mellé kellemes hőmérsékletet is.

Napellenző színek

Természetesen az egyes színárnyalatok mellett ma már a legkülönfélébb mintázatokban is kérhetők a napellenzők ponyvái – a legnépszerűbbek a különféle árnyalatban pompázó, csíkozott megoldások –, de érdekesség, hogy a szövet anyaga lehetővé teszi, hogy a napellenzőt akár reklámfelületként is alkalmazzuk.

Az alumíniumszerkezet színe

A napellenző egy kevésbé látható, ámde annál fontosabb feladatot ellátó összetevője még az alumíniumszerkezet, amely speciális kialakítása révén gondoskodik a ponyva feszességéről és mozgatásáról is. Mint a legtöbb árnyékoló esetében, úgy ezt az alumínium szerkezetet a RAL- színskálának megfelelően lehet színterezni, így könnyedén hozzáigazíthatjuk a napellenző legtöbb fémrészét a homlokzat vagy a ponyva árnyalatához.

Napellenző színek

A színtartás

A napellenzők szövetanyaga nemcsak elképesztően erős, hanem a színtartás tekintetében is képes könnyedén ellenállni az időnek, az erős UV-sugárzásnak, illetve az időjárás hatásainak. Bár hosszabb távon nyilván mindent megfakít a nap, ellenben a napellenzők ponyvájánál ez az időtartam években mérendő. Sőt mi több, ha a ponyvát csak akkor eresztjük ki, amikor valóban használjuk, abban az esetben a színmegőrzés akár évtizedekben is mérhető.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák