Mi a teendő, ha a napellenző megrongálódott?

Napellenző

Ha egy napellenző megrongálódott vagy meghibásodott, az első dolgunk mindig az legyen, hogy felkeressük az árnyékoló forgalmazóját, illetve aki a garancialevelet kiállította hozzá. Legyen azonban akár garanciális a napellenző, akár nem, származzon a meghibásodás saját hibánkból-, vagy anyagfáradásból, a szerelést minden esetben érdemes szakemberre bízni, mert otthoni barkácsolással gyakran még nagyobb bajt idézhetünk elő.

  • Milyen elemei javíthatók egy napellenzőnek?
  • A garanciális javításról
  • A garancián túli javításról

Milyen elemei javíthatók egy napellenzőnek?

Egy napellenzőnek szinte minden egyes eleme javítható, illetve cserélhető, ami meg tud hibásodni, az egyetlen kérdés ezzel kapcsolatban sokkal inkább az, hogy érdemes-e javítani, vagy jobban járunk egy teljes szerkezetcserével? Ezért is fontos, hogy a problémát egy szakember lássa, hiszen a tapasztalat segítségével rögtön kiderül, hogy érdemes-e még foglalkozni ezen a téren az árnyékolóval vagy sem.

A napellenzők esetében a leggyakrabban a ponyva tud meghibásodni. Bár erős UV-álló alapanyagból készül, de a sokéves megpróbáltatásokat szinte semmi sem bírja a napsugárzással szemben, így a megfakulás mellett egy idő után gyakran elvásik vagy kilyukad a textil. A házilagos foltozás természetesen ilyen esetekben csak átmeneti – és se nem hatékony, se nem esztétikus – megoldás, ellentétben az ilyenkor elkerülhetetlen ponyvacserével.

Mi a teendő, ha a napellenző megrongálódott?

Természetesen a napellenzőnek a mozgó és kopó alkatrészei is meg tudnak hibásodni, így a csuklókarok vagy a kihajtó szerkezet, de motorizálás esetén elektromos problémákkal egyaránt találkozhatunk. Bármiről is legyen szó, az árnyékoló esetében a legtöbb probléma javítható, de alkatrészcserével garantáltan orvosolható.

A garanciális javításról

Ha a napellenző meghibásodását nem külső hatás okozta, tehát rendeltetésének megfelelően volt használva, és vélhetően a gyártó hibázott, akkor lehetőségünk van kihasználni a garanciális javítás adta előnyöket. Amennyiben a napellenzőt tőlünk vásárolta, úgy erre 3 év teljes körű garanciát vállaltunk, ezáltal ha a probléma nem a megállapodásban kikötött tényezőkből fakadt, akkor keressen fel minket bizalommal, és garantáljuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül megjavítjuk árnyékolóját.

A garancián túli javításról

Természetesen nemcsak garanciális, hanem garancián túli javítást is vállalunk bizonyos napellenzők megrongálódása esetén, ami – ha nem általunk szerelt termékről van szó –, mindig előzetes egyeztetést igényel. A garancián túli javítás rendszerint ugyanolyan gyorsan és hatékonyan működik, mint a garanciális, így a problémát általában a helyszínen, a lehető legrövidebb határidővel, minőségi alkatrészekkel és a legnagyobb szakértelemmel végezzük el.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák