Mi ellen véd a szúnyogháló?

Szúnyogháló

A szúnyoghálótól a legtöbb háztartás általánosságban csak annyit remél, hogy nevéhez méltóan megvédje otthonunkat a kellemetlen szúnyogoktól, akik a melegebb időszakokban hajlamosak elárasztani lakásunkat, fájdalmas csípéseik mellett pedig zavarhatnak minket alvás közben is. Kevesen gondolnak bele azonban, hogy a szúnyogháló nem csak a szúnyogok ellen nyújt védelmet!

  • Szinte minden repülő rovar ellen véd
  • A fix szúnyogháló előnye
  • Akár más ellen is védelmet nyújt

Szinte minden repülő rovar ellen véd

A szúnyoghálók legnagyobb előnye, hogy apró szemcséin szinte egyetlen repülő rovar sem tudja átpréselni magát, ennek megfelelően szinte minden kellemetlen, idegesítő, betegséget terjesztő vagy fájdalmas csípéssel rendelkező bogártól megvédi otthonunkat. Legyen szó akár darazsakról, vagy közönséges legyekről, a rovarhálótól egyik sem tud majd bejutni otthonunkba, ezáltal bátran szellőztethetünk napközben, vagy aludhatunk nyitott ablaknál éjszaka, mert semmilyen repülő rovar sem zavarhatja meg álmunkat.

Mi ellen véd a szúnyogháló?

A fix szúnyogháló előnye

A rolós szúnyoghálókról tudni kell, hogy a rögzítési pont alatt bizonyos esetekben megmaradhat egy akkora rés, amelyen keresztül kisebb rovarok esetleg bejuthatnak otthonunkba. Ezek ritkán kártevők, többnyire csak katicák, hangyák vagy apróbb muslincák, de drasztikusabb esetben akár a poloskák és egyéb más mászó rovarok is felfedezhetik így a lakásunkba vezető egérutat. Ha ezt el akarjuk kerülni, akkor vagy figyeljünk oda a kivitelezés minőségére, vagy válasszunk fix szúnyoghálót. Ez ugyanis az egyetlen megoldás, ha a rovarhálóval valóban száz százalékos védelmet szeretnénk a legapróbb bogarakkal szemben is, lévén ez a típusú elhelyezés minden oldalról szinte hermetikus zárást biztosít.

Mi ellen véd a szúnyogháló?

Akár más ellen is védelmet nyújt

A szúnyogháló kapcsán gyakran bele sem gondolunk abba, hogy az ablakra felhelyezett háló milyen sok más egyébtől is meg tudja óvni otthonunkat a szúnyogokon felül. A különféle rovarokon túl például olyan extrém esetek is kivédhetők vele, minthogy a nagyobb pókok, madarak vagy denevérek bejussanak az ablakon keresztül, de a sűrűn szemcsézett hálók a kosztól, a falevelektől és az egyéb zöld szeméttől is megóvhatják a lakást.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák