Mit kell tudni a szúnyoghálóval kombinált redőnyről?

Szúnyogháló

Amennyiben nyílászáróinkra redőnyt és szúnyoghálót is szeretnénk vásárolni, érdemes lehet elgondolkozni egy kényelmesebb, kompaktabb és olcsóbb megoldáson, avagy a kombinált redőnyön. A kombinált redőny nem más, mint egy olyan árnyékoló, amelyben gyárilag megtalálható a beépített szúnyogháló is úgy, hogy a kettő működése egymástól teljesen független marad.

  • A kombinált redőny előnyei
  • A főbb jellemzőkről
  • A kombinált redőny működéséről

A kombinált redőny előnyei

A kombinált szúnyogháló legnagyobb előnye, hogy a legjobb ár-érték arányt garantálja a piacon abban az esetben, ha szeretnénk ablakainkra egyszerre redőnyt és rovarhálót is tenni. Ezen felül kényelmes és praktikus megoldás, amely tetszőlegesen használható egymástól függetlenül csak redőnyként vagy csak szúnyoghálóként, de akár egyszerre is.

A főbb jellemzőkről

A kombinált redőny lehet műanyag vagy alumínium is, legfőbb jellemzője pedig értelemszerűen az, hogy nemcsak a kellemetlen napsugarakat, a hideget, az esőt, a szelet, a zajt, a betörőket vagy a kíváncsi tekinteteket, hanem természetesen a rovarokat is távol tarthatjuk vele otthonunktól. Fontos, hogy a redőnyök ezen típusa legfeljebb 160 centiméter szélességig alkalmazható!

A kombinált redőny működéséről

A kombinált redőny esetében az árnyékolást és a rovarvédelmet elvégző szerkezet ugyanabban a szerelőnyílásban helyezkedik el. A speciális kialakításnak köszönhetően a redőnypalást egy külső, a szúnyogháló pedig egy belső lefutó sínben működtethető, aminek hála egyszerre, és külön-külön is használhatjuk a szerkezetet. A rovarháló ilyen esetben rugós kialakítású, ami azt jelenti, hogy saját magát feszíti, és míg lehúzott állapotban a tokszerkezet alsó felén rögzíthetjük, kiengedését követően automatikusan feltekercselődik, miközben a redőnyt a megszokott formában, gurtnival tudjuk működtetni.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák