Milyen szúnyoghálót válasszak?

Szúnyogháló

Egy szúnyogháló megvásárlásában a legtöbben nem látnak különösebb kihívást, holott még egy ilyen rendkívül egyszerű szerkezet kiválasztása is komoly fejtörést okozhat. A szúnyoghálót ugyanis nyilvánvalóan azért vásároljuk, hogy megvédjük otthonunkat a rovaroktól, de ha rosszul döntünk, esetleg elrontjuk a méretet, akkor azzal vagy elfelejthetjük a megfelelő hatást, vagy kidobtunk az ablakon egy kevés pénzt. Ezért fontos, hogy mindig végeztessük a szúnyogháló felmérését is szakemberrel, ami mellett egy lényeges kérdést azért érdemes eldönteni jóval korábban, miszerint milyen típusú szúnyoghálót is válasszunk nyílászáróinkra?

  • Ha a mobilitás a legfontosabb
  • Ha a hatékonyság a cél

Ha a mobilitás a legfontosabb

Amennyiben a szúnyogháló kiválasztásánál a mozgathatóság kiemelten fontos szempont, akkor csak és kizárólag a különféle rolós, fel- vagy elhúzható rovarhálók jöhetnek szóba nyílászáróinkon. Az ablakokra tehetünk külső tokos, de akár redőnybe építhető rolós szúnyoghálót, amit egyrészt külön mozgathatunk, másrészt bármikor eltűntethetünk az útból abban az esetben, ha szeretnénk átjárhatóvá tenni az adott ablakot – például öntözés, takarítás és egyebek miatt.

Milyen szúnyoghálót válasszak?

Ha a kérdéses nyílászáró egy ajtó, akkor a pliszé szúnyogháló lesz a legjobb és legtartósabb megoldás! A pliszé szúnyoghálót kifejezetten gyakran használt és nyitogatott ajtókra álmodták meg, ezáltal harmonikaszerű kialakításának köszönhetően bármikor könnyedén és egyszerűen elhúzható az átjárhatóság érdekében úgy, hogy közben még a rovaroktól is maximális védelmet nyújt.

Mindkét mobilizált szúnyogháló kapcsán nagy előny az alacsony ár mellett a könnyed mozgathatóság, ami a pliszé rovarháló esetében még akadálymentesített kialakítással is párosul az alacsony küszöbrésszel, aminek hála kisgyermekes családoknak vagy időseknek egyaránt ideális.

Ha a hatékonyság a cél

A mozgatható szúnyoghálók kapcsán viszonylag nagy negatívum, hogy soha nem nyújtanak száz százalékos védelmet a rovarokkal szemben. Hol a gyakori nyitogatás okoz problémát, hol a pontatlan záródás – utóbbi főként a rolós szúnyoghálókra igaz, a pliszére nagyon ritkán –, amennyiben pedig szeretnénk áthidalni, akkor a legjobb alternatívát a fix szúnyoghálók beépítése jelenti.

Milyen szúnyoghálót válasszak?

Ezt ugyan nem tudjuk kedvünkre mozgatni, ellenben garantáltan minden oldalról száz százalékos záródást garantál majd, így sehonnan sem tudnak bejutni a lakásba még a legkisebb rovarok sem. Előnye továbbá a könnyed felszerelhetőség, a kis helyigény és a rendkívül kedvező ár!

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák